Yo asrın golünü yerimYahu Luffy'nin gücü kendine has adam herkesi alıyor çekiyor yanına Law'ı da çekebilir. Arc sonunda Law nakama olursa şaşırma fazla
Yo asrın golünü yerimYahu Luffy'nin gücü kendine has adam herkesi alıyor çekiyor yanına Law'ı da çekebilir. Arc sonunda Law nakama olursa şaşırma fazla
İşte diyorum şimdiden şaşırma Yatmadan önce yemeden ya da herhangi bir aktiviteden önce aklında olsun. Law tayfaya gelebilir fazla şaşırmamalıyımYo asrın golünü yerim
Law'a yapılacak en büyük hakaret olur çünkü.Adamın kendine has bir ağırlığı,hedefi var.Luffy ile denk olmasını falan söylemiyorum bile.(Güç bazında demiyorum.) Aslında asıl sebepleri bu da değil.Tam olarak şudur diyemiyorum ama kesinlikle istemediğimi biliyorum sadece.Niye ?
Yahu güçlü olup olmaması felan umrumda değil Law sürekli göz önünde bulunsun diye istiyorum. Ayrıca yakışır tayfaya ve epik sahnelerde çıkabilir komedi bakımındanLaw'a yapılacak en büyük hakaret olur çünkü.Adamın kendine has bir ağırlığı,hedefi var.Luffy ile denk olmasını falan söylemiyorum bile.(Güç bazında demiyorum.) Aslında asıl sebepleri bu da değil.Tam olarak şudur diyemiyorum ama kesinlikle istemediğimi biliyorum sadece.
Tamam vazgeçiyorum bu sevdadanLaw, jean bart'ı falanda tayfaya katmış sabaody'de, bunları bırakıp nereye geliyor. Olacak iş gibi durmuyor, güç dengeleri var ve chopper'da var ayrıca doktor...
Tamam aga işte tayfasıyla beraber gezsin bizimkilerle. Zaten Yonkou indirelim diyene kadar 3-4 yıl geçer.Bu da 3-4 yıl Law'ı göreceğiz demektir.Yetmez mi?Yahu güçlü olup olmaması felan umrumda değil Law sürekli göz önünde bulunsun diye istiyorum. Ayrıca yakışır tayfaya ve epik sahnelerde çıkabilir komedi bakımından
O da olur bakTamam aga işte tayfasıyla beraber gezsin bizimkilerle. Zaten Yonkou indirelim diyene kadar 3-4 yıl geçer.Bu da 3-4 yıl Law'ı göreceğiz demektir.Yetmez mi?