belamy yeterince güçlü değil ve belirgin karakteri yada belirgin bir özelliği yok (normal biri yani) hiç sanmıyorum katılacağını
belamy yeterince güçlü değil ve belirgin karakteri yada belirgin bir özelliği yok (normal biri yani) hiç sanmıyorum katılacağını
Bende bor an için düşünmüş,hatta Luffy ve Bellamy isimli konuyu hortlatarak bu düşünceyi paylaşmıştım.Ama abi olma bence çünkü dövüş gücü aşırı dandik
Şuanda Kuzan veya Jinbe'nin tayfaya gelmesini beklemiyorsundur herhalde. Malum kaptana denk tayfa üyesi görülmedi. Hele Kuzan bütün tayfayı alabilecek kapasitede.jinbei ve aokiji gelsin her zaman bunu istedim bunu savundum,son sayılardan sonrada,bartolomeo fanıyız,oda gelsin
bellamye gelince,rebeccaya iyi bir koruma lazım,adada takılsın
hocam naptın resmen tayfayı yerin dibine soktun. bunların hepsi 1 kişiyi yani amirali alamayacaklarsa gelsin benim dedemin tarlasında amele olarak çalışsınlar.Şuanda Kuzan veya Jinbe'nin tayfaya gelmesini beklemiyorsundur herhalde. Malum kaptana denk tayfa üyesi görülmedi. Hele Kuzan bütün tayfayı alabilecek kapasitede.
Dünyanın en iyi 4 korsan tayfasından birisi bir amirale hiçbirşey yapamıyorsa bırakta bir zahmet Kuzan hasır şapkaları alsınhocam naptın resmen tayfayı yerin dibine soktun. bunların hepsi 1 kişiyi yani amirali alamayacaklarsa gelsin benim dedemin tarlasında amele olarak çalışsınlar.
marineford arcı Oda fazla aceleye geldiğini ve kendisi için çokta bişey ifade etmediğini duymuşsundur. hem hepsi bir dalmadı heralde aokiji teke tek girdi.Dünyanın en iyi 4 korsan tayfasından birisi bir amirale hiçbirşey yapamıyorsa bırakta bir zahmet Kuzan hasır şapkaları alsın