katılması için bir sebep yok. niye katılsın ki?Arkadaşlar ben Smoker'a sordum.O da Teach için süpernova dedi.Zaten asıl konu o değil.Siz Bonny'nin tayfaya katılıcağı hakkındaki fikrim hakkında ne düşünüyorsunuz?
katılması için bir sebep yok. niye katılsın ki?Arkadaşlar ben Smoker'a sordum.O da Teach için süpernova dedi.Zaten asıl konu o değil.Siz Bonny'nin tayfaya katılıcağı hakkındaki fikrim hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir kaç mesaj önce anlattım gerekçesini.katılması için bir sebep yok. niye katılsın ki?
aslında olabilir. luffy ile yemek için kavga falan ederler tam bir komedi olur. oda bu ne yapacağı belli mi olur. bizi ters köşe yapar. suya götürüp susuz getirir. ama caesara daha bir sempatim var.Arkadaşlar bence büyük ihtimalle bony gelicek.Law'ın tayfa olduğu ve çok güçlü olduğu için gelmiceği belli.Güçlü bir kadın ama tayfadaki dengeleri çok bozmicak olan tek kişi.Tayfasıda yok daha ne olsun.
haklısın kardeş. tayfaya çok katkı sağlar. naminin clima tactı, usoppun sapanı, gemiye bir kaç silah. adam her işe yarar. zaten gidecek yeri yok. chopper ve sanji ile muhabbeti ilerletmiş biri aokiji mi demiş yok artıkLogia kesin Ceaser olucak.Jinbei zaten katılacağını söyledi ama ilerleyen bir zamanda Oda bize ordan selam çaktı.Zoan ise büyük ihtimalle daha gösterilmeyen bir karakter olucak bence.Edit Law ın seri boyunca Zoro reisden güçlü olma ihtimali yok 1 arc sonra görüşürüz.Aokijinin Mugiwara lara katılması ise saçmalığın daniskası
Chopper insan meyvesi yemiş hayvan.Bize hayvan meyvesi yemiş insan lazım.tekerleme gibi oldu asdasdfgasdZoana gerek yok chopper zoan zaten
haklısın. mistik bir zoan gelse iyi olur (drake, jack, marconun meyvelerine benzer) ya da kaliteli bir logia.Chopper insan meyvesi yemiş hayvan.Bize hayvan meyvesi yemiş insan lazım.tekerleme gibi oldu asdasdfgasd