Yanlış yoldasın Vaas, Sanji'den bu kadar kolay vazgeçmen hiç yakışmadı hacı sağa yakında Sanji çoşunca gene Sanji forever demezsin umarım
La 2 yıl sonrası Sanji harbiden tırt .Bazen esprisine laflar söylüyorum ama harbiden pek bir beklentim kalmadı Sanji'den.2 yıl öncesi foreverYanlış yoldasın Vaas, Sanji'den bu kadar kolay vazgeçmen hiç yakışmadı hacı sağa yakında Sanji çoşunca gene Sanji forever demezsin umarım
B.haki kassın biraz Sanji gerisi yalan hacı, 2y önceki havasını yakalar geçer hatta ki biz bu adamın Kizaru ile tekme çarpıştıracağı günleri hayal ediyoruz umudunu kaybetme sendeLa 2 yıl sonrası Sanji harbiden tırt .Bazen esprisine laflar söylüyorum ama harbiden pek bir beklentim kalmadı Sanji'den.2 yıl öncesi forever
Kizaru bunu ciddiye almadığı için yenilir kulbu bile hazır Luccinin gear 3 yemesi gibi olur ayarlar bu odadan herşeyi beklerim artık.B.haki kassın biraz Sanji gerisi yalan hacı, 2y önceki havasını yakalar geçer hatta ki biz bu adamın Kizaru ile tekme çarpıştıracağı günleri hayal ediyoruz umudunu kaybetme sende
Oda'nın bu konuda yapacaği şey belli, Sanji tiki bir giriş yapar Kizaru'nun tekmesini durdurur ve karizmatik bir söz söyler bölüm orada biter, öbür bölüm Kizaru Sanji'yi dövmek üzeriyken birşey olur olay yerinden uzaklaşır başka bir yere gider Sanji Oda bu adama bu kadar karizma şeyler yaptırmaz çok oyunlar oynuyor Sanji üzerindenKizaru bunu ciddiye almadığı için yenilir kulbu bile hazır Luccinin gear 3 yemesi gibi olur ayarlar bu odadan herşeyi beklerim artık.
Gelir gelir.Sanji,Akainu ile eşit seviyeye gelecek
Bekleyin ve görün
Sanji,Akainu ile eşit seviyeye gelecek
Bekleyin ve görün
Sanji,Akainu ile eşit seviyeye gelecek
Bekleyin ve görün
Tepki on numara olmuş Fakat Reis meyveyi yesin yakacak hepinizi
Yok be haksızlık yapmışsın Sanji'ye. Akainu'da kimmiş Sanji'nin yanında :S Sanji KK olacak aslında ama Luffy'nin hatrı için olmuyor.Sanji,Akainu ile eşit seviyeye gelecek
Bekleyin ve görün
Sanji,Kizaruyu ilerde yenceğini düşünüyorum.
Kizaruyu yenen adamda Akainu ile eşit seviyedeki bir adamdır zaten.