Keyfimden kullanmıyorum lanBillur ne laaa??? Kintama de d@şak de ama billur ne kadar kötü bir kelimedir abi.

Keyfimden kullanmıyorum lanBillur ne laaa??? Kintama de d@şak de ama billur ne kadar kötü bir kelimedir abi.
Chopper çok hafife alınıyor yahu adam Canavar modu kontrol edebiliyor artık Usopp a tek atar..Usopp'un Chopper'den güçlü olduğunu iddia edenler de mi var? Vay anasını foruma gel![]()
2 yıl önceki Sanji bence uykusunda döver Ussop'u.Ama 2 yıl sonrakini bilemicem Ussopp'a Merry gazı gibi gaz gelirse alabilir.Luffyi denedi yemedi.
Zoro uykusunda döver.Ama
Usopp istesin sanjiyi bile alır benden söylemesi![]()
Sanji serinin bahtsız bedevisi.2 yıl önceki Sanji bence uykusunda döver Ussop'u.Ama 2 yıl sonrakini bilemicem Ussopp'a Merry gazı gibi gaz gelirse alabilir.![]()
Captain Ussop-sama yapar.Sanji serinin bahtsız bedevisi.Başına gelmeyen kalmadı.Üstüne kadınlar çok rahat dövüyor.Zayıf noktası çok.Kandırılması daha kolay.Usopp bu açıklardan yararlanır.Gerekirse kadın kılığına girer sonrada bitkilerle yapar birşeyler felç falan edebilir
![]()
Usopp korkak ama biraz dengesiz bazende çok cesur,bb tayfasında olsa pizarro gibi ordada kaptan ben olayım derdiCaptain Ussop-sama yapar.
![]()
Adam korkusuz korkak!!Usopp korkak ama biraz dengesiz bazende çok cesur,bb tayfasında olsa pizarro gibi ordada kaptan ben olayım derdiHadi luffye dersin ama karasakal bu ne yapacağı belli olmaz.