Keyfimden kullanmıyorum lanBillur ne laaa??? Kintama de d@şak de ama billur ne kadar kötü bir kelimedir abi .
Keyfimden kullanmıyorum lanBillur ne laaa??? Kintama de d@şak de ama billur ne kadar kötü bir kelimedir abi .
Chopper çok hafife alınıyor yahu adam Canavar modu kontrol edebiliyor artık Usopp a tek atar..Usopp'un Chopper'den güçlü olduğunu iddia edenler de mi var? Vay anasını foruma gel
2 yıl önceki Sanji bence uykusunda döver Ussop'u.Ama 2 yıl sonrakini bilemicem Ussopp'a Merry gazı gibi gaz gelirse alabilir.Luffyi denedi yemedi.
Zoro uykusunda döver.Ama
Usopp istesin sanjiyi bile alır benden söylemesi
Sanji serinin bahtsız bedevisi. Başına gelmeyen kalmadı.Üstüne kadınlar çok rahat dövüyor.Zayıf noktası çok.Kandırılması daha kolay.Usopp bu açıklardan yararlanır.Gerekirse kadın kılığına girer sonrada bitkilerle yapar birşeyler felç falan edebilir2 yıl önceki Sanji bence uykusunda döver Ussop'u.Ama 2 yıl sonrakini bilemicem Ussopp'a Merry gazı gibi gaz gelirse alabilir.
Captain Ussop-sama yapar.Sanji serinin bahtsız bedevisi. Başına gelmeyen kalmadı.Üstüne kadınlar çok rahat dövüyor.Zayıf noktası çok.Kandırılması daha kolay.Usopp bu açıklardan yararlanır.Gerekirse kadın kılığına girer sonrada bitkilerle yapar birşeyler felç falan edebilir
Usopp korkak ama biraz dengesiz bazende çok cesur,bb tayfasında olsa pizarro gibi ordada kaptan ben olayım derdi Hadi luffye dersin ama karasakal bu ne yapacağı belli olmaz.Captain Ussop-sama yapar.
Adam korkusuz korkak!!Usopp korkak ama biraz dengesiz bazende çok cesur,bb tayfasında olsa pizarro gibi ordada kaptan ben olayım derdi Hadi luffye dersin ama karasakal bu ne yapacağı belli olmaz.