Shiki'yi bile dua ve himmetle yenen adamı övüyorlar ya!
Roger'ın gücü yeteydi de yeneydi o zaman.Kim kaybedeceğini bildiği yarışa girer ki?
Tam tersi Wb daha erken göçerdi ve çocukları daha önce yetim kalırdı.
Roger bunu görünce; Keltoş babana koş diyormuş.
Ace o yüzden mi ateşle yatak odasına dalıyor diyorsunSadece erkek çocukları alması biraz şüpheli bunu kabul et.
Kesin bile değil bu.
Savaşma, seviş demişler. Wb de kimseyle savaşmadan topuk derdinde. Bu kadar savaşmayan adamın şimdiye 10000000 sevgilisi olması lazımdı.
Onu bilemiyorum artık o konuda cahil olmayacağına göre tamamen aynı olmasın diye düşünmüş olabilir.Ama Ace karakterinde hep hristiyanlık göndermesi vardı.Adamın haç şeklinde saldırısı var buram buram kokuyor yazacaktım bir ara hatta ama bu kadar geniş çaplı düşünmedim bu konuda.Kendini feda ediyor insanlık için işte.Dolaylı olarak.İnsanlığı da Luffy kurtaracak Luffy ölmesin diye feda ediyor kendini.Otun bokun detayına dikkat eden adam İsa'nın 25 Aralık'ta doğdunu bilmez mi?
WB olsa Shiki'den kaçar giderdi. :/Shiki'yi bile dua ve himmetle yenen adamı övüyorlar ya!
Ne sarması yav hahaha, domatese salatalık diyorsunuz, yeşilliğini arayınca kızarıyorsunuz.Biliyoruz.Takacak bir şey bulamadın ona sardın
Roger sabah akşam dövüp eğlendiği adamı giderayak ödüllendirmek istiyor sadece.Roger bile gerçek winnerı bildiği için ödülü onu ikram etmeye kalkıyor.
Sırf bu yüzden aynalara küsmüş diyorlar doğru mu?O da yüksek egosuyla kendinden başka baba tanımadığı için aynalara koşmuş.
WB çocuklarına kol kanat gerip yoksullara yardım etmiştirO da Garp'ın suçu. Zamanında bulamamış kadını.
Rayleigh, Beyazbaba'nın arkasından da ağlamıştı. Kaptanını sallamadı aynı adam. Roger işte bu kadar vasıfsız bir adamdı karakter bakımından. Bir tane seveni kalmamış arkasında.Kutsallarla oturup çay kahve içen Şankusu'yu unutma.Ace'e ne kadar laf ederseniz edin, Sabo'yu uçuran kutsallarla çay kahve içmeyi bırak boğazlar boğazlar. KK'nın tayfasından çıka çıka bi Buggy çıkmış.
Evlatlarına acıdı. Bir rivayete göre tam öldürecekken, hepsi Roger’ın ayağına kapanıp; Öldürme babamızı bırak bırak al sana al sana diye ağlamışlar. Onun da bir kalbi var...Roger'ın gücü yeteydi de yeneydi o zaman.