Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tanrı Vadisi Olayı

Olay Nasıl Gerçekleşmiştir?

• Kullanılan toplam oy
    103
Doğrudan birebir vslerin çok olmadığı Marinfeford tarzı bir olay bence tanrı vadisi. Bu yüzden o şunu yendi bu bunu yendi demek zor olacaktır. Rocks tıpkı Marineford'daki beyaz sakal gibi çoklu kişilere karşı savaşmış sanki.

Bazı şeyleri unutmuştum ilk sayfadaki panelde roger ve garp kutsal ejderleri ve kölelerini korumak için diyor muhtemelen xebec adadaki herkesi öldürmek istedi bu yüzden garp ve roger işbirliği içine girdi yinedr tatmin edici bir sebep değil korsanlar kralı kendi eliyle insanlığa bu kadar eziyet eden kutsal ejderleri korumak için savaşıyor komik

Rocks korsanlarını dünya hükümeti, denizciler, dönemin en meşhur 2. korsan tayfası birleşerek hatta rocks korsanları içinde de ihanet edenlerinde katıldığı koalisyonla indirmişler. joy boya karşı bile 20 krallık birleşmişti. xebece karsı 20 krallığın kurdugu güçler yetmemiş korsanlarıda eklemişler. saygılar sevgiler nur içinde yat xebec reis. 😂

Ben şahsen 2v1’in de üzerinde olduğunu düşünüyorum. Kendi tayfasından 3 kişi ihanet etti, Garp + Roger beraber saldırdı + Kutsal Şövalyeler de yardım etti. Rocks korsanlarının geri kalan üyeleri de Xebec’le savaştı yada Xebec ölünce kaçtılar. Olayda Kaidou ağır yaralanmış, Xebec ölmüş, 3 Rocks üyesi ölmüş. Rocks korsanlarını büyük oyuna getirmişler.
BM sadece kendi çocuklarından bir imparatorluk kurmuş, kocalarını falan öldürtüyor.

Açıklandı mı hatırlayamadım, burada BM'nin motivasyonu acaba Xebec'e tayfası ihanet etti, kan bağından güvenli bir şey yok, o yüzden sadece çocuklarımla ekip kurayım olabilir mi ?

Bazı şeyleri unutmuştum ilk sayfadaki panelde roger ve garp kutsal ejderleri ve kölelerini korumak için diyor muhtemelen xebec adadaki herkesi öldürmek istedi bu yüzden garp ve roger işbirliği içine girdi yinedr tatmin edici bir sebep değil korsanlar kralı kendi eliyle insanlığa bu kadar eziyet eden kutsal ejderleri korumak için savaşıyor komik
Sengokudan inciler o kısım.

Sengoku diyor ki, Roger ve Garp tesadüfen Tanrı Vadisindeydi, külliyen yalan. Roger hazine için gidiyor Garp da Kongdan Roger'ın gideceğini duyunca Rogerı yakalamak/durdurmak için gidiyor.

Sengoku diyor ki, Roger ve Garp birlikte kutsal ejderleri ve kölelerini korudular. Eee, biz Kuma fbsinde köleleri gördük, 500 tanesini Kuma Pati Meyvesiyle kurtarmış, Ivankov da gazetelere yansıyan bilgilerin eksik/hatalı olduğunu söylüyor.

Çok farklı işleneceğini düşünüyorum Tanrı Vadisinin. 1 vs all veya 1 vs 2 olmasa bile herkesin bir şekilde adadan kaçacağını, bir Rocksın ve ölümsüz şövalyeler ve Satürn'ün kalacağını, sonra adanın bir şekilde Im veya Antik Silah yok edileceğini düşünüyorum. Ada haritadan silindi diyor Sengoku savaş bittikten sonra patlatılması saçma olacağına göre savaş sırasında bir şekilde yok olacak demektir.

Savaş çok karmaşık başlamıştır. Bir şekilde silüetlerde çizilen 4v2 duruma gelmiştir. Garp BM'ı Roger da Kaido'yu aradan çıkarmıştır. Büyük ihtimal BM'ın elinden Kuma ve İvankov'u kurtaran Garp çıkabilir. WB'nin rolü ne olacak kestiremiyorum. Savaş 2v2'ye dönmüş sonra da büyük ihtimal Roger vs Xebec teke tek savaşmışlardır. WB ile Garp'ın kısa bir sürtüşmesi olmuştur. Daha sonra başka Rocks korsanlarıyla savaşmak zorunda kalmış olabilir Garp. Xebec'i yenenin Roger olduğunu düşünüyorum.

Ada haritadan silindi dediğinde Sengoku biz hep Imu'nun parmağı olmalı diyorduk ama sanki Ana Alevi sayesinde yok etmişti Lulusia'yı. 38 yıl önce böyle bir enerji kaynağı olmadığı için bence Imu'nun parmağı yok o konuda. Acaba Beyazsakal mı yok etti adayı meyvesi ile, denizcilerin dünyayı yok edebilecek güç ve dünyanın en güçlü adamı diye bahsetmelerinin sebebi belki de budur.

Savaş çok karmaşık başlamıştır. Bir şekilde silüetlerde çizilen 4v2 duruma gelmiştir. Garp BM'ı Roger da Kaido'yu aradan çıkarmıştır. Büyük ihtimal BM'ın elinden Kuma ve İvankov'u kurtaran Garp çıkabilir. WB'nin rolü ne olacak kestiremiyorum. Savaş 2v2'ye dönmüş sonra da büyük ihtimal Roger vs Xebec teke tek savaşmışlardır. WB ile Garp'ın kısa bir sürtüşmesi olmuştur. Daha sonra başka Rocks korsanlarıyla savaşmak zorunda kalmış olabilir Garp. Xebec'i yenenin Roger olduğunu düşünüyorum.
BM Ivankov'u itekleyip meyveyi alıyor Kuma da pati meyvesini yiyor BM ile işleri yok ki onların, BM zaten meyve almaya gelmiş oraya, köle Ivayı Kumayı ne yapsın, savaşmaya değecek rakipler değiller

Zaten o sırada Satürn saldırıyor Kumaya, Kuma NİKA'dan bahsedince o yüzden sizi yok etmeliyiz vs diyor Satürn.

Garp nerede kime müdahale edecek, adam olsa Satürn'e diklenir ama maçası yemez Garpın, 2 yıl önceki Luffy bile Kutsal Ejder tokatlıyor Garp hemen düğme ilikleyip tabi efendim moduna girmiştir. :)

BM Ivankov'u itekleyip meyveyi alıyor Kuma da pati meyvesini yiyor BM ile işleri yok ki onların, BM zaten meyve almaya gelmiş oraya, köle Ivayı Kumayı ne yapsın, savaşmaya değecek rakipler değiller

Zaten o sırada Satürn saldırıyor Kumaya, Kuma NİKA'dan bahsedince o yüzden sizi yok etmeliyiz vs diyor Satürn.

Garp nerede kime müdahale edecek, adam olsa Satürn'e diklenir ama maçası yemez Garpın, 2 yıl önceki Luffy bile Kutsal Ejder tokatlıyor Garp hemen düğme ilikleyip tabi efendim moduna girmiştir. :)
Yine bilmediğin gösterilmeyen boşlukları kendin doldurmuşsun. :D

Yine bilmediğin gösterilmeyen boşlukları kendin doldurmuşsun. :D
Yahu ben Kuma fbsinde gösterilen yerleri sana söylüyorum, boşluk dolduran sensin :)

4 vs 2 var mı, yok, Garp BM yi yenmiş mi, yok, Roger Kaidoyu yenmiş mi, yok, Garp BM nin elinden köleleri kurtarmış mı, yok, kim doldurmuş boşlukları, ben mi yoksa sen mi :)

O değil de hakikaten Garp çöpün teki ya, güç olarak değilse de karakter olarak çöpün teki, Kutsallar insanların üstüne biniyor, bizim Garp hav hav diyor, köpek maskesi takıyor, bunun önüne atıyorlar kemiği, bu da kovalıyor. Kedilerin onuru vardır, kanaat etmezler ama köpeklerde onur falan olmaz. Luffy olsa Satürn'e yumruğu çakıp köle kumayı kurtarırdı, Garp ise oturup izlemiş, donut yemiştir. :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık