Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tanrı Vadisi Olayı

Olay Nasıl Gerçekleşmiştir?

• Kullanılan toplam oy
    103
Oda'nın ayrıntılarıyla çizmeye g*t*nün yemeyeceği olay.

Normal şartlarda Roger'dan bir tane daha olsa bile acaba mı ki diyeceğiniz bir olaydır. En mantıklı sonuç Xebec'e 2v1 dalınmış olunmasıdır.

Garp ve Roger şebeke 2v1 girişmiş geri kalanlar diğerlerini tutmuştur.Bu iki hayvanın şebeki alması çok uzun surmeyecegi için geri kalan tayfa şebek düştükten sonra dağılmıştır.En mantıklı sonuç bu.

mf savaşında öyle bir wb anlattı ki bu adam yenilmezliğin timsali, öylesine bir yenilmez ki ölümü dahi ayakta gerçekleşmiş, imdi bunu bırakıp da gaap ile rocaya yenilmiş bir wb çizer ise serinin yarısı çöpe atılmış gibi olur. xebec yenildikten sonra tayfa arasındaki bağlar zayıf olduğundan dağılmış da olabilir, lakin olayın yaşandığı yer ve olayın açıklandığı bölüm de yaşanan gelişmeler bana hep manidar gelmiştir bu olaydan başka şeyler çıkacakmış gibime geliyor.

Ben şahsen 2v1’in de üzerinde olduğunu düşünüyorum. Kendi tayfasından 3 kişi ihanet etti, Garp + Roger beraber saldırdı + Kutsal Şövalyeler de yardım etti. Rocks korsanlarının geri kalan üyeleri de Xebec’le savaştı yada Xebec ölünce kaçtılar. Olayda Kaidou ağır yaralanmış, Xebec ölmüş, 3 Rocks üyesi ölmüş. Rocks korsanlarını büyük oyuna getirmişler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık