Shanks + Mihawk'ı hesaplarken Mihawk'ın Shanks'i görünce hevesinin kaçması faktörünü de hesaba katmayı unutmamak lazım.
Ateşli idealizme biz bakmıyoruz yalnız. @Sir Crocodile , kardeş var mı söyleyecek bir şeyin? :S@Raiden ateşli idealizmim ile eritirim onları.
nE ĞWÖEĞSÖDĞDÖDĞD3 Amiral = 4 İmparator
Akainu = 1.5 Amiral = 2 İmparator
Kizaru = 1 Amiral = 4/3 imparator = 2/3 Akainu
Shanks + Mihawk = 1.8 İmparator
Sözün özü eli kaysa arada Borsalino da kaynayabilir.
Ne günlerdi be... :SAteşli idealizme biz bakmıyoruz yalnız. @Sir Crocodile , kardeş var mı söyleyecek bir şeyin? :S
Yoksa salıyorum aşağı?
Akainu ve Teach finale yakın Luffy'nin yanında olmazsa karşısında olacaktır. Güç olarak Luffy önde olabilir ama bu üçü Oda tarafından net bağlanmış.@sensey
Ne bekliyordun ki? :/ Teach ile dövüşünden sonra belki de Roger seviyesine ulaşmış Luffy'nin karşısına düşman diye Saka'yı mı çıkaracak mangaka? Biraz gerçekçi olalım. :S Ha rakip olmaya Blueno da arc içinde Luffy'nin rakibi olmuştu. Öyle bir şey diyorsan neden olmasın? xd Lakin ikimiz de Lucci kıvamında bir Akainu'yu düşündüğünü biliyoruz tabii ki. O da imkansız.
Bizim ateşli idealizmimiz ateşi yakıyor aslan parçası inanmayan MF baksın.Ateşli idealizme biz bakmıyoruz yalnız. @Sir Crocodile , kardeş var mı söyleyecek bir şeyin? :S
Yoksa salıyorum aşağı?
3 Amiral = 4 İmparator
ölmek üzere olan wb den dayak yiyen akainu= 2 imparator HSJSJSJSJSJJSJSJSJS kanka uzun zamandır böyle gülmemiştim Allah da seni güldürsün3 Amiral = 4 İmparator
Mihawkın seviyesinden başlayalım Öncelikle Mihawkın ünvanında çok büyük bir rakibi shanks dışında yok gibi görünüyor. Mihawk muhtemelen o ünvanı Shanksı yenerek aldı. Tabi sadece var sayım. Bir süre sonra shanks güçlendi imparator olarak anılmaya başlandı fakat tek kolunu kaybettiği için Mihawk artık kendisi ile duello yapmayı bıraktı. Mihawk alanında en güçlü olsada kayda değer bir rakibi yok gibi gözüküyor ünvanın verdiği zorunluluktan alabileceği en düşük seviye sağ kol üstü bunun sebebi de Kingin kılıç ustası olması. Amirallerden kılıç kullanan olmadığına göre (ilk üçlüden bahsediyorum) Amirallere yakın veya üstün olma zorunluluğu yok. Serideki artık tek rolü Zoro'nun kesmesini beklemek. (Fujitora gibi zayıf bir amiral ve Marco gibi sağlam bir sağ kola yakın/üstün bir seviyededir aşağı yukarı.O uzunca düşünüşü bize de açıklama şerefinde bulunur musun