Sonuna eklemeyi unutmuşum dostum, 2 + 2 = 4 denkleminden yola çıkarak bu sonuca ulaşabilirsin.Güzel denklem nerede yazıyor.
Sonuna eklemeyi unutmuşum dostum, 2 + 2 = 4 denkleminden yola çıkarak bu sonuca ulaşabilirsin.Güzel denklem nerede yazıyor.
Kizaru'yu en az 3 imparator gücünde görmeyi matematik bile reddeder sen nasıl başardın.Sonuna eklemeyi unutmuşum dostum, 2 + 2 = 4 denkleminden yola çıkarak bu sonuca ulaşabilirsin.
Kizaru aslında güçlü ama kişiliği çok rahat. Ciddi olsa Ray'ı sakat bırakırdı. Ölümün kıyısına gelince ciddileşeceğini düşünüyorum.Borsalino önce yarı ölü Ray alsın sonra Mihawk'a bakarız
Söyleyecek bir şeyim yok sadece forum tarihinin en çok alıntılanan mesajlarından biri olsun diye alıntılıyorum. Bir iki sayfa daha bu trend sürse rekor kırarsın dostum.3 Amiral = 4 İmparator
Akainu = 1.5 Amiral = 2 İmparator
Kizaru = 1 Amiral = 4/3 imparator = 2/3 Akainu
Shanks + Mihawk = 1.8 İmparator
Sözün özü eli kaysa arada Borsalino da kaynayabilir.
Dostum yanlış okumuşsun, 4 bölü 3 imparator yani 1.5 imparatordan biraz daha az. 3 tane falan Enmalı Zoro ediyor yani.Kizaru'yu en az 3 imparator gücünde görmeyi matematik bile reddeder sen nasıl başardın.
Aa şimdi anladım teşekkürler. Bu arada emojiden sonraki 3'ün yanına bir sıfır unutmuşsun .Dostum yanlış okumuşsun, 4 bölü 3 imparator yani 1.5 imparatordan biraz daha az. 3 tane falan Enmalı Zoro ediyor yani.
Kişilik zaten karakterin gücüne direk etki eden bir şey (mükemmel meyveli aptal foxy mesela). Ama karşısında KK sağ kolunun formsuz halini görünce 1e 1 kapışması amiralin ayıbıydı. Güya denizcilerin en güçlü adamları bunlar. Kutsal ejderlere kolay gelsinKizaru aslında güçlü ama kişiliği çok rahat. Ciddi olsa Ray'ı sakat bırakırdı. Ölümün kıyısına gelince ciddileşeceğini düşünüyorum.