Luffy 100 Zoro 98 arada ki fark en fazla bu olur. İkisi de pert olurŞıklar belli işte cevapla.
A - 0
B - 1
C - 2
D - 3
![]()

Luffy 100 Zoro 98 arada ki fark en fazla bu olur. İkisi de pert olurŞıklar belli işte cevapla.
A - 0
B - 1
C - 2
D - 3
![]()
İrade diyor Zoro ama. Hem irade budur zaten zaaf göstermemekO irade değil yanlız , aç kalmaya daha dayanıklı olmak sadece.
Luffy aç kalınca mumyaya dönüşüyor Zoro ise bayılıyor.Evet daha fazlaymış.Ama uyurken.Bu arada bir şey uydurmadık yani mangada geçen diyalog bu. Zoro; bir hafta aç kalmış ve hala ayakta. 1 ay daha kalacağım diyor. Luffy de;" Ben 1 hafta kalmazdım" diyor. Zoro da;" Seninle ben farklıyız, benim irade gücüm daha fazla" diyor. Manga da yazılmış diyalog bu -ki Luffy'nin de açlığa Zaafı olduğu bir gerçek![]()
Kanka o olayı yüz kere anlattık ama hala açlıktan diyorsun yavLuffy aç kalınca mumyaya dönüşüyor Zoro ise bayılıyor.Evet daha fazlaymış.Ama uyurken.![]()
Neydenmiş ? Yeni gelişme mi oldu takip etmiyordum.Kanka o olayı yüz kere anlattık ama hala açlıktan diyorsun yav![]()
Olayları saptırmamak gerek. Evet Luffy açlığa dayanıksız çünkü işine gelmiyor. Ama Rayeligh açlıkla eğitmiş adamı.Bu arada bir şey uydurmadık yani mangada geçen diyalog bu. Zoro; bir hafta aç kalmış ve hala ayakta. 1 ay daha kalacağım diyor. Luffy de;" Ben 1 hafta kalmazdım" diyor. Zoro da;" Seninle ben farklıyız, benim irade gücüm daha fazla" diyor. Manga da yazılmış diyalog bu -ki Luffy'nin de açlığa Zaafı olduğu bir gerçek![]()
Luffynin mumyaya dönüşmeside aşırı enerji harcaması + sanjinin yapmadığı yemeyi yemeyecem diyip o kaybettiği enerjiyi yenilememesi.Yoksa serinin başındaki zoro gibi bağlayın tahtaya luffy hareket etmeden 1 aydan fazla rahat durur.Luffy aç kalınca mumyaya dönüşüyor Zoro ise bayılıyor.Evet daha fazlaymış.Ama uyurken.![]()
Açlıktan olsa savaşmadan önce Luffy gibi tepki vermesi gerek Zoroda öyle tepki yoktuNeydenmiş ? Yeni gelişme mi oldu takip etmiyordum.
Tartışmak için yazmadım Ama söyleyeyim Açlık+yaraNeydenmiş ? Yeni gelişme mi oldu takip etmiyordum.
Saptırmak?Neyi saptırdık? Sen saptırıyorsun asıl alpaaaaOlayları saptırmamak gerek. Evet Luffy açlığa dayanıksız çünkü işine gelmiyor. Ama Rayeligh açlıkla eğitmiş adamı.
Zoro sonrasında yemek yiyince bir şeyler diyordu. Luffy de bak sen de dayanmaz mışsın diye tepki veriyor sonrasında. Vallaha sayenizde komik komik şeyler tartışıyoruz. Daha geçen gün açlık artı bir saldırıya bayılan Zoro gördük.Yetmedi yarasına bakım yapmışlar. Uyumuş, sonrasında uyanmış yemek yemiş. Hala daha uyuyacak.
Bunları görmezden gelmeyin.
![]()