İşte Teach öldükten sonra seri biter zaten. Luffy KK olur, hükümet düşer; jenerasyonların falan bir önemi kalmaz.Teach ölür gider ya ben önümüzdeki jenerasyon için diyorum.
İşte Teach öldükten sonra seri biter zaten. Luffy KK olur, hükümet düşer; jenerasyonların falan bir önemi kalmaz.Teach ölür gider ya ben önümüzdeki jenerasyon için diyorum.
Karakterlerin bütün gelişimlerini Teach'in öldüğü ana kadarmı değerlendireceğiz dostum? Mangaka zaman atlaması yapıp herkesin OP evrenindeki yerini göstermeden bitirmez zaten seriyi. Coby'nin amiral olacağı zaman da o zamandır işte.İşte Teach öldükten sonra seri biter zaten. Luffy KK olur, hükümet düşer; jenerasyonların falan bir önemi kalmaz.
Niye öyle diyorsun hocam Kidd ne çıkarsa çıkarsın Zoro keser meyvesiyle Zoro ya üstünlük kuramaz benceKid'in çok bir şeyini görmemize gerek yok meyvesinin olayı az çok belli. Bu adam çöp çıkmadığı takdirde Zoro'ya hayatı boyunca hiçbir zaman kaybetmez.
Demek istediğim; o noktadan sonra Teach'ten önemli bir yere gelemez. Bir gelişim göstermez yani. Seri bittiğinde Kid konuşacağımızı sanmıyorum, öyle diyeyim. Nasıl anlatacağımı bilemedim pek. Tabii bu benim senaryom sadece.Karakterlerin bütün gelişimlerini Teach'in öldüğü ana kadarmı değerlendireceğiz dostum? Mangaka zaman atlaması yapıp herkesin OP evrenindeki yerini göstermeden bitirmez zaten seriyi. Coby'nin amiral olacağı zaman da o zamandır işte.
EvetNiye sen mi karar veriyon?
Teach ne olur bilmem de KK olma yolunda çok daha delikanlı ve gözü kara şekilde kendini paralayan Kid'in zirvesini çok yabana atmam ben.Demek istediğim; o noktadan sonra Teach'ten önemli bir yere gelemez. Bir gelişim göstermez yani. Seri bittiğinde Kid konuşacağımızı sanmıyorum, öyle diyeyim. Nasıl anlatacağımı bilemedim pek. Tabii bu benim senaryom sadece.
Yok, ben de küçümsemiyorum. Sadece final rakiplik koltuğuna Teach yakışır.Teach ne olur bilmem de KK olma yolunda çok daha delikanlı ve gözü kara şekilde kendini paralayan Kid'in zirvesini çok yabana atmam ben.
Kid'i hiçbir zaman Luffy'e rakip olarak görmedim zaten ya. Birbirleri ile belki de hayatları boyunca karşılaşmayacak karakterlerin güçlerini, potansiyellerini vs yorumluyoruz işte.Yok, ben de küçümsemiyorum. Sadece final rakiplik koltuğuna Teach yakışır.