Forumda herkesi bir şey bilmemekle suçlayan KF üyesi arkadaşlar niye takılmaz örnek vereyim.
Evet 2 yıl öncesi en çöp novalar. Bege-Oruç-Bonney falan filan işte.
Dressrosa arcında Bege gözüküyor. Bege vs Sanji muhabbeti başlıyor hemen. Sanji Bege'yi yerden yere vuruyor hatta rakibi o bile değil. Pekoms'u falan alacak. Pekoms da yonkou'nun sağlam adamlarındanmış. Yani forumda öyle diyorlar işte.
Sonra Mink adası başlıyor. Bege ile Pekoms geliyor. Sanji forumda Bege'yi tokatlayıp geçiyor. Sanji fanları forumu yıkıyor. Sanji'nin yılıymış bu yıl. Çok büyük şeyler yapacakmış. Bin kez alıntılayıp öyle bir şey yok diyoruz ama gazı almış tabi. Dinlemiyorlar.
Zoro forumda Dressrosa sonrası Law'ı gömerken, Sanji de Bege'yi gömüyor. Mink adasında tayfanın tüm üyeleri ve Law+ Minkler varken Zoro vs Jack konuşuluyor.
Zoro Jack'i alacakmış. Jack o sıralar yonkou 1. tümen komutanıydı bi de. Neyse.
Big Mom arcı başlıyor çöp Bege bir şeyler yapıyor. Hmm o kadar da çöp değilmiş. Eee bizim Sanji forumda bin kişiyi almıştı mangada gene bişey yapamadı? Her gün forumda birini alıyordu ne oldu?
Oruç'tan bahsediliyor en güçsüz nova birden Luffy'den sonraki en güçlü nova oluyor.
Özetle forum Mink adasında ve BM arcında patlıyor. Yapılan bir vs tahmini ve güç dengesi tahmini tutmuyor.
Ama bakıyoruz hiç yanılmayan bu arkadaşlar gene forumda bi kendini manga analizcisi sanıp büyük vs analizlerine ve karakter güç dengelerini baştan kurmaya devam ediyorlar. Zoro ve Sanji'ye bin tane vs çizdin ve güç dengelerini bin kez kurup yanıldın la????
Nasıl bu kadar özgüvenli ve kimseyi takmaz ve küçümser halde yorumlar yapabiliyorsun? İlginç. Ben de yanıldım ama gidip en iyisini ben bilirim kafasına girmiyorum. Bu mesajımı da genel KF üyelerine yazıyorum. Bir üyeye yönelik değil.