Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Süpernovaların Güç Sıralaması

Seviyorum böyle liste yapmayı.
1. Luffy 100
2. Kid 92
3. Law 85
4. Drake 83
5. Hawkins 79
6. Zoro 77
7. Urouge 70
8. Killer 60
9. Bege 58
10. Bonney -
11. Apoo -

Seviyorum böyle liste yapmayı.
1. Luffy 100
2. Kid 92
3. Law 85
4. Drake 83
5. Hawkins 79
6. Zoro 77
7. Urouge 70
8. Killer 60
9. Bege 58
10. Bonney -
11. Apoo -
zoroyu bende eziyorum ama bu fazla abartı olmamış mı?:oleyo: bence 86 87 hak ediyor. Ayrıca urogue da yine en az 80 hak ediyor

Yine fazla şartlananlar var Zoro güçsüz diye.
Bu konunun aynisinda sayfalaraca Zoro'yu alt sıralara yazıp dalga geçtiler.
Sonrada kaptan olmadığı halde nasıl 320M ödül alır diye seriyi bıraktılar.
Zevk aldığınız seri psikolojinizi bozmasın.

zoroyu bende eziyorum ama bu fazla abartı olmamış mı?:oleyo: bence 86 87 hak ediyor. Ayrıca urogue da yine en az 80 hak ediyor
Adasaaddsda hadi Hawkins'ten üstte olsun. Zaten o ikisi arasında nerede ise fark yok gibi. Urogue için de inan başta yukarı koydum ama sırf gücü hakkındaki belirsizlik için allta çektim. Benim için Luffy, Kid, Law, Drake ayrı seviyede. 80 üstü anca onlar olabilir.

Son düzenleme:
Çünkü Lawdan direkt tek yer dimi knk şaka bir yana zoro fanları nasıl zoro'nun Lawdan daha güçlü olduğu konusunda bu kadar emin anlam veremiyorum.
Ben de tam tersine anlam veremiyorum. Zamanında bir Law fanına sormuştum. Law nasıl Zoro'dan daha güçlü diye.. "Eee Law kaptaaaaaan" demişti. Çok ikna edici buldum ve bir daha sormadım :hhh:

Ben de tam tersine anlam veremiyorum. Zamanında bir Law fanına sormuştum. Law nasıl Zoro'dan daha güçlü diye.. "Eee Law kaptaaaaaan" demişti. Çok ikna edici buldum ve bir daha sormadım :hhh:
Ben law fanı değilim Dragon fanıyım onu belirteyim hiç bilmediğim bir karekterin de fan boyluğunu yapamam o yüzden Dragon konularında bile objektif olduğumu düşünüyorum. Ki Law'a taraf çekmeme neden olacak hiçbir durum söz konusu değil. Zoro'yu Law'a oranla daha çok severim. Bu forumda en komik Fanlar Zoro ve Flamingo fanları kimse kusura bakmasın bu iki karakterin fanları sevdikleri o karakterin sınırını göremiyorlar. Law Zoro'dan kesin güçlü diye bir yorum yapamam ama Zoro sadece Kid ve Luffy ile karşılaştırılır gibi saçma bir öngörüde de bulunmam

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık