Zoro'yu denkleme sokmadım sağı solu belli değil diye.Önce bir Enma ile görelim.Ben de fark ettim ki Zoro'yu yazmayı unutmuşsun
Zoro'yu denkleme sokmadım sağı solu belli değil diye.Önce bir Enma ile görelim.Ben de fark ettim ki Zoro'yu yazmayı unutmuşsun
3 sorum var?
Zoro'yu denkleme sokmadım sağı solu belli değil diye.Önce bir Enma ile görelim.
Sanji'nin Queen'i yenme kurgusu çok eğreti ve yapmacık duruyor açıkçası. Mantığı tamamen Zoro King'i, Jinbe Jack'i yenecekse(olası varsayım) Sanji de Queen'i yensin bari'den ibaret. Daha dün Vergo'ya bacak veren adam bugün Vergo'dan 5 kat güçlü adamı yenecek. Pehhh..Sanji seri sonu amiral tutacak hatta Kizaru ile kapışacak bir adamdır ( Muhtemelen yenecek ) . Bu arc Queen'i yendiğinde herkes öyle kalacak.
Süpernovalar bu arc işlendikten sonra ( Law ve Kid hariç ) serideki misyonları tayfayı aşmayacaktır bana göre, çok misyon yükleniyor bu adamlara fazla abartılıyorlar.
.
Kid neyse de, D bir fırtına daha çıkaracak diyen Law'ın rakibi olacağını düşünmüyorum. İrade olacak bence çok zayıf kalıyor. Arkasından gelecek güçlü isim bile tayfasında yok maalesef. Luffy olmasa bile bizim tayfa onun tayfasından daha güçlüdür.Kid-Law-Luffy Oda tarafından ayrı yere konulmuş.
Shakky Novalardan bahsederken; Kid, Luffy, Hawkins, Drake, Law diyor.
Forumun bence en büyük yanılgılarından birisi şu. Bazı arkadaşlar sanıyor ki Zoro ve Sanji Luffy'den sonraki en güçlü 2 kişi olacak. Bu yüzden sürekli bir novaları küçümseme hali var.
Rayleigh Roger'ın rakiplerinin kaçından güçlüydü? WB, Garp ve Rocks'dan değil bu kesin herhalde. Oden'le de denk sanırım. Sengoku ile de denk olabilir.
Oda'yı eğer yanlış anlamıyorsam Seri Sonu Kid ve Law Luffy'ye denk KK'lik rakipleri olacaklar. Diğerleri de Sanji'den güçlü olacaklar çünkü Sanji nova değil.
Valla yorumlarını genel olarak beğenirim saygıda duyarım, mantıklıda. Ama bu konuda Oda'nın suçu var bunu anlamalısın.Sanji'nin Queen'i yenme kurgusu çok eğreti ve yapmacık duruyor açıkçası. Mantığı tamamen Zoro King'i, Jinbe Jack'i yenecekse(olası varsayım) Sanji de Queen'i yensin bari'den ibaret. Daha dün Vergo'ya bacak veren adam bugün Vergo'dan 5 kat güçlü adamı yenecek. Pehhh..