Yav kötü bir şey demedim ki. Napayım koyamıyorum
Bunun için dostunu sildin ha ;(
Vaaay öyle mi olduk toraoÇevremiz dost görünümlü düşman dolu. Aman dikkat bize.
Yav kötü bir şey demedim ki. Napayım koyamıyorum
Vaaay öyle mi olduk toraoÇevremiz dost görünümlü düşman dolu. Aman dikkat bize.
İlk 5e koymam dedin. Daha ne diyelim sana dedin bir kere hainnnn.Vaaay öyle mi olduk torao
Yav napayım şimdi? Sen Zoro'yu ilk 5e koymasan laf edecek değilim ya.İlk 5e koymam dedin. Daha ne diyelim sana dedin bir kere hainnnn.
Sen liste yaptın mı traokunİlk 5e koymam dedin. Daha ne diyelim sana dedin bir kere hainnnn.
Değil misin. Tabi senin yerine laf edecekler var zaten niye yorulasın.Yav napayım şimdi? Sen Zoro'yu ilk 5e koymasan laf edecek değilim ya.
Ama iyi oldu. Asıl ben anladım dostu düşmanı
Bana kalırsa ben artık Luffy'i novalardan görmüyorum. Seviye atladı o başka bir şey oldu.Sen liste yaptın mı traokun
Ben dostumu silmem, dost sandığım insanın, dost olmadığını anlarım en fazla.Yav kötü bir şey demedim ki. Napayım koyamıyorum
Bunun için dostunu sildin ha ;(
Kid nasıl Law dan üstün kız shdhdhhd kendine gel shdhdhd Law bir D. XdDeğil misin. Tabi senin yerine laf edecekler var zaten niye yorulasın.
Bana kalırsa ben artık Luffy'i novalardan görmüyorum. Seviye atladı o başka bir şey oldu.
Luffy'i bir kenara koyarsam;
1-Kid
2-Law
3-Zoro
4-Urouge
5-Drake
6-Bege
7-Killer
8-Apoo
9-Bonney/Hawkins değişebilir.
Hawkins i ne gömmüşsün be agahshsDeğil misin. Tabi senin yerine laf edecekler var zaten niye yorulasın.
Bana kalırsa ben artık Luffy'i novalardan görmüyorum. Seviye atladı o başka bir şey oldu.
Luffy'i bir kenara koyarsam;
1-Kid
2-Law
3-Zoro
4-Urouge
5-Drake
6-Bege
7-Killer
8-Apoo
9-Bonney/Hawkins değişebilir.