Bu Apoo'nun kafayı Killer alacak...Hawkins neden o kadar yukarıda ya? Zoro herifin canını pat diye aliyor, Law oyuncak gibi oynuyor.
Ben Begeyi nasıl alır onu düşünüyorum. Killer ve Bonney ile en aşağı bana göre
Bu Apoo'nun kafayı Killer alacak...Hawkins neden o kadar yukarıda ya? Zoro herifin canını pat diye aliyor, Law oyuncak gibi oynuyor.
Ben Begeyi nasıl alır onu düşünüyorum. Killer ve Bonney ile en aşağı bana göre
Bana göre Bege baya aşağı görülüyor. Yanlış hatırlamıyor isem %100 BMyi tanklamis biri. Surda kaç kişi alabilir cidden merak konusu Big FatheriYalnız Bege'nin tank modunu da herkes aşamaz gibi he.
Ben adamı hiç sevmiyorum ama Kizaruya yaptığı saldırı logia olmayan birine yaparsa nolur merak ediyorum. Ben onu listeye bile almamisim.Bu Apoo'nun kafayı Killer alacak...
Bu tip meyve yeteneklerini gizliyorlar başta yoksa o saldırı ya görünen yada hissedilen tarz da bir saldiridir. O yüzden pek fazla bir şey beklemiyorum ondan kendinde bir Killer bunu biçer bana göre.Bana göre Bege baya aşağı görülüyor. Yanlış hatırlamıyor isem %100 BMyi tanklamis biri. Surda kaç kişi alabilir cidden merak konusu Big Fatheri
Ben adamı hiç sevmiyorum ama Kizaruya yaptığı saldırı logia olmayan birine yaparsa nolur merak ediyorum. Ben onu listeye bile almamisim.
Killerdan güçlüdür bana göre
Brütüs!Law'u ilk 5e koymam
Supernovalar iyi ya da kötü anlamda şaşırtmaya çok müsaitler. Kesin konuşmayı sevmiyorum o yüzden. Ancak Bege'nin performansı çok iyiydi savunma açısından.Bana göre Bege baya aşağı görülüyor. Yanlış hatırlamıyor isem %100 BMyi tanklamis biri. Surda kaç kişi alabilir cidden merak konusu Big Fatheri
Reyiz diğerleri daha iyi geliyor vallaBrütüs!
Bide beni yedek zorocu yapmayı düşündün. Sittin sene yapamazsın artık.Reyiz diğerleri daha iyi geliyor valla
Bize has Zoro'cular yeter.Bide beni yedek zorocu yapmayı düşündün. Sittin sene yapamazsın artık.
Law'u ilk 5e koymam
Dostuuuuu...Reyiz diğerleri daha iyi geliyor valla
Değişmesin.Bize has Zoro'cular yeter.
Bu arada öyle dedim ama Law sağlam bir güç sergilerse bu değişebilir.
Çevremiz dost görünümlü düşman dolu. Aman dikkat bize.Yürek-san
Tanııııııı