Yav bana Sanji demeyin gözünüzü seveyim yaaaŞimdi aynı mantıkla Sanjiden de bir şey görmedik
Yav bana Sanji demeyin gözünüzü seveyim yaaaŞimdi aynı mantıkla Sanjiden de bir şey görmedik
Adamlar dediğin Luffy ve Zoro. Bütün saldırıları onlar tankladı, Kid'de Kaido üzerinde Luffy'nin yarattığı açıklık sırasında güreş hamleleri falan deniyor işte.Adamlar saatlerdir Kaido ve Big moma dayanıyor sen Luffy diyorsun
G4 Pili bitip yerlere kapaklandığında kim savaşıyor yahu.Bu kadar kötü mü manga yorumluyorsun sen :/Adamlar dediğin Luffy ve Zoro. Bütün saldırıları onlar tankladı, Kid'de Kaido üzerinde Luffy'nin yarattığı açıklık sırasında güreş hamleleri falan deniyor işte.
Görmedik o sahneleri beG4 Pili bitip yerlere kapaklandığında kim savaşıyor yahu.Bu kadar kötü mü manga yorumluyorsun sen :/
Luffynin olduğu yerde başka birisinin şov yapma ihtimali mi var ? Zoro azıcık şov yaptı hemen peşine luffycik coşturdu.Görmedik o sahneleri be
Sen Kid'in çatı performansından memnunsan diyecek bir şey yok zaten, beklentiyi dibe düşürmüşsün demektir. Adam baya baya sönük kaldı işte. Şimdi çatı Luffy'e kalınca aşağıda şov yapar diye beklyioz, umarım da yapar şovunu. :/
Yok işte, o yüzden şuanlık kötü gözüküyor diyorum zaten. BM karşısında iş yapması lazım, orda da yapamazsa bahanesi yok ama :SLuffynin olduğu yerde başka birisinin şov yapma ihtimali mi var ? Zoro azıcık şov yaptı hemen peşine luffycik coşturdu.
Oradan da bir şey çıkmazsa dediğin doğru olur.Begenin yamulduğu düz yumruklara gülerek karşılık veriyor adam.İllaki bir şey çıkacaktır.Tabi görürsek.Yok işte, o yüzden şuanlık kötü gözüküyor diyorum zaten. BM karşısında iş yapması lazım, orda da yapamazsa bahanesi yok ama :S
Çok mantıklı bir yorumlama. Katılmadan edemedim.Kid, kral hakisi ve meyvesiyle Law'dan üstün. Diyeceksiniz Kid'in meyvesinden ne gördün de Law'dan üstün diyorsun. Evet daha görmedik ama Law'ın meyve o kadar nerfli ki illa ki Kid'in meyvesi daha iyidir.
Ama gerçekten öyle. Meyvenin dezavantajlarını yazsak meyve yemeye tövbe eder et müptelası olursun o dereceÇok mantıklı bir yorumlama. Katılmadan edemedim.