Adam daşa haki basmış kral.8ebölünmüşpica.png
Adam daşa haki basmış kral.8ebölünmüşpica.png
Law da dof'un sağ kolunu teklemiyor muydu?8ebölünmüşpica.png
Diyorum benSırf çatıya çıktığı için Zoro'yu diğer supernovalardan ve aşağıdakilerden ayıran insanlar acaba Luffy-Kid-Law panellerine bakıp dürüstçe şu an için Law>Zoro diyebiliyor mudur.. Zoro eninde sonunda en güçlü 2. supernova olacak orası kesin de Law-Kid-Luffy üçlüsü bana kalırsa daha ön planda diğer supernovalardan. Sabaody'den beri bunu gördük.
AdamsınDiyorum ben
Samimi bir şekilde Zoro Law'ı tokat manyağı eder diyorum. Hele ki şu kılıcı alıp haki boost aldığndan beri olay bitmiştir. Bege ile Luffy de aynı masada denk çizildi, gidip de Bege Luffy ile denktir diyen 1 tane insan evladı var mı? Şu anki durumlarına bak ya, Luffy Kid'le Law'ı aynı anda döver gibi duruyor yahu lkasjdlksajd.Sırf çatıya çıktığı için Zoro'yu diğer supernovalardan ve aşağıdakilerden ayıran insanlar acaba Luffy-Kid-Law panellerine bakıp dürüstçe şu an için Law>Zoro diyebiliyor mudur.. Zoro eninde sonunda en güçlü 2. supernova olacak orası kesin de Law-Kid-Luffy üçlüsü bana kalırsa daha ön planda diğer supernovalardan. Sabaody'den beri bunu gördük.
Dof'un sağ kolu ne ya, sümüklü böcek mi?Law da dof'un sağ kolunu teklemiyor muydu?
Sanji'nin bacağını çatlatan diyicem ama tabi bu seni etkilemeyecek.Dof'un sağ kolu ne ya, sümüklü böcek mi?
Kesin değil.Sırf çatıya çıktığı için Zoro'yu diğer supernovalardan ve aşağıdakilerden ayıran insanlar acaba Luffy-Kid-Law panellerine bakıp dürüstçe şu an için Law>Zoro diyebiliyor mudur.. Zoro eninde sonunda en güçlü 2. supernova olacak orası kesin de Law-Kid-Luffy üçlüsü bana kalırsa daha ön planda diğer supernovalardan. Sabaody'den beri bunu gördük.
Valla apoodan atılmışı var, ccden var.Atar atar.