Bege'nin savunma olarak güçlü olması birşeyi değiştirmez.Listeyi bütün özellikleri göz önüne alarak yapıyoruz.Saldırı anlamında ise Bege güçlüdür ama kaledeki adamlar herhangi bir mücadele pek bir etkileri olmaz.Bege zoro ve drake'den güçlüdür savunmasi yeter zaten ikisini alt etmeye yorarak yenebilir yani.Saldırı anlamında çok bisey beklemezsin o yüzden kalenin icindeki adamların savasa dahil olması adil olur diye düsunüyorum .Diğer ikisinin silahları var zaten.
Kalenin hasar aldığı yerin büyüklüğü oranıyla bedeni aynı oranda zarar görüyor diye biliyorum.Big Mom örneği var karşımızdaBege mi güçlüdür? Altı üstü kale. Pikanın taş bedenini doğrayan adam o kaleyi de doğrar. Kaleye her hasar verdiğinde Bege zarar görüyor.
O zaman kaledeki adamlara power up veriyorum Kale slotu power up Bege> Enmalı zoro > Kale BegeBege'nin savunma olarak güçlü olması birşeyi değiştirmez.Listeyi bütün özellikleri göz önüne alarak yapıyoruz.Saldırı anlamında ise Bege güçlüdür ama kaledeki adamlar herhangi bir mücadele pek bir etkileri olmaz.