Zoro'nun rival'i olarak tasarlandığını düşündüğüm için o sıraya koydum. Luffy-kid, zoro-killerUmarım Killer'i sırf yukarıda diye,xDrake'den,Apoo'dan güçlü görülmüyorsundur.
Zoro'nun rival'i olarak tasarlandığını düşündüğüm için o sıraya koydum. Luffy-kid, zoro-killerUmarım Killer'i sırf yukarıda diye,xDrake'den,Apoo'dan güçlü görülmüyorsundur.
Bana göre Drake Killer'dan güçlüdür.Çatıya çıkaraa eminim ki ondan daha fazla yararı dokunacaktır.Luffy>Kid>Law>=Zoro>Killer>Drake>Apoo>Urouge>Bege>Hawkins>Bonney
Olabilir. Zaten şu anda luffy harici novaları konumlandırmak çok objektif olmayacak. Manga ilerledikçe görücez. Üstte dediğim gibi killer bana zoro'ya rival olarak tasarlanmış gibi geldiği için seviyelerini yakın diye düşünüyorum.Bana göre Drake Killer'dan güçlüdür.Çatıya çıkaraa eminim ki ondan daha fazla yararı dokunacaktır.
Manganın bitmesine az kaldığı için novaların hepsi işlenemeyebilir.Bu yüzden seri sonunda bile bazıları dışında diğerlerini belli bir seviyeye koymak çok zor olucak.Olabilir. Zaten şu anda luffy harici novaları konumlandırmak çok objektif olmayacak. Manga ilerledikçe görücez. Üstte dediğim gibi killer bana zoro'ya rival olarak tasarlanmış gibi geldiği için seviyelerini yakın diye düşünüyorum.
Luffy ile Zoro Kid Killer ikisinden bariz güçlü gözüktü bölümde.Zoro'nun rival'i olarak tasarlandığını düşündüğüm için o sıraya koydum. Luffy-kid, zoro-killer
Bege mi güçlüdür? Altı üstü kale. Pikanın taş bedenini doğrayan adam o kaleyi de doğrar. Kaleye her hasar verdiğinde Bege zarar görüyor.Bege zoro ve drake'den güçlüdür savunmasi yeter zaten ikisini alt etmeye yorarak yenebilir yani.Saldırı anlamında çok bisey beklemezsin o yüzden kalenin icindeki adamların savasa dahil olması adil olur diye düsunüyorum .Diğer ikisinin silahları var zaten.