Alınır bence, biraz izle seni sarar mı karar ver. Herkese hitap etmeyebilir ama kaliteli oyunlar
Teşekkür ederim.Alınır, ama her bünyeye göre bir oyun değil.
Alınır bence, biraz izle seni sarar mı karar ver. Herkese hitap etmeyebilir ama kaliteli oyunlar
Teşekkür ederim.Alınır, ama her bünyeye göre bir oyun değil.
İstersen İt takes two'yu çıkart EA Play aboneliği ile oynanabiliyor oyun, oynayacağın zaman abonelik alırsın, oynayacak arkadaşın almak zorunda değil. Çok fazla bir oynama saati yok rahatlıkla bitirirsiniz. DST arkadaşlarınla oynamak keyifli oluyor tavsiye ederim onu.Şimdilik liste bu şekilde. https://store.steampowered.com/wishlist/profiles/76561198809366341#sort=order
Geldikçe ekleyeceğim.
PS4 ve PS5 için geçerli değil mi o abonelik ? Çok bilmiyorum ama Pc için alacağım. Ayrıca DST yi çok beğendim kesinlikle alacağım.İstersen İt takes two'yu çıkart EA Play aboneliği ile oynanabiliyor oyun, oynayacağın zaman abonelik alırsın, oynayacak arkadaşın almak zorunda değil. Çok fazla bir oynama saati yok rahatlıkla bitirirsiniz. DST arkadaşlarınla oynamak keyifli oluyor tavsiye ederim onu.
Pc için de geçerli oluyor biz arkadaşımla o şekilde oynamıştık.PS4 ve PS5 için geçerli değil mi o abonelik ? Çok bilmiyorum ama Pc için alacağım. Ayrıca DST yi çok beğendim kesinlikle alacağım.
Yani diyorsun ki aboneliği al 1 aylık. Arkadaşına da bedavaya gelsin. Bitirin ve çıkın. Boşuna 160 küsür lira verme doğru mu anladım.Pc için de geçerli oluyor biz arkadaşımla o şekilde oynamıştık.
İndie oyunlar için durum neden kötü bunu açıklayabilir misin? Ya da başkası da açıklayabilir ldldld. Herkes bunu söylüyor ama bilmiyorum ben neden kötü vuracağını. İndie herhangibir oyun şirketine dahil olmayan bağımsız oyunlar tek bildiğim bu.Ekonomi özellikle daha kötüye gideceği barizken Tl'yi dollara çevirmesi, bankanın alacağı komisyon da var. Daha iyi olmayacak.
Indie oyun yapımcılarını da vuracak bu durum baya. Yükseliyordu Tr'de...
Aynen öyle. Koleksiyon yapayım demiyorsan başka bir oyun için harcayabilirsin paranı. Oyunun uzun bir oynama saati de yok, 15 saat civarı diyor şimdi kontrol ettim hatta.Yani diyorsun ki aboneliği al 1 aylık. Arkadaşına da bedavaya gelsin. Bitirin ve çıkın. Boşuna 160 küsür lira verme doğru mu anladım.