BiKahveMolası 24 Haz 2022 #134 Çocukken Dart Maul görüp hayran olmuştum, o kısacık süresinde beni sithlere bağlayan kişi oldu. Daha sonra Anakin'in 3. filmdeki hali ise sitelere taraftarı olmama sebep oldu.
Çocukken Dart Maul görüp hayran olmuştum, o kısacık süresinde beni sithlere bağlayan kişi oldu. Daha sonra Anakin'in 3. filmdeki hali ise sitelere taraftarı olmama sebep oldu.
Edwar D. Newgate 24 Haz 2022 #136 Muazzam bir evren yaratıldı.Nasıl işlendiğine değil olayın özüne odaklanmak gerekirse bir kalem için başyapıttır.
Muazzam bir evren yaratıldı.Nasıl işlendiğine değil olayın özüne odaklanmak gerekirse bir kalem için başyapıttır.
Amiral 4 Tem 2022 #137 Paralel evrende Obi-Wan ve Anakin oyun on Instagram: "Tüm gamerları sayfamıza bekliyoruz 🖤" 32K likes, 323 comments - forever4gaming on June 23, 2022: "Tüm gamerları sayfamıza bekliyoruz 🖤" www.instagram.com
Paralel evrende Obi-Wan ve Anakin oyun on Instagram: "Tüm gamerları sayfamıza bekliyoruz 🖤" 32K likes, 323 comments - forever4gaming on June 23, 2022: "Tüm gamerları sayfamıza bekliyoruz 🖤" www.instagram.com
Jacques 4 Tem 2022 #139 Bence mükemmel bir seriydi günümüzde alanında bu kadar kaliteli yapım yokken insanların beğenmemesi bence garip.
Bence mükemmel bir seriydi günümüzde alanında bu kadar kaliteli yapım yokken insanların beğenmemesi bence garip.