Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Spy x Family

Seriyi Beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 30 68.2%
  • Eh işte

Kullanılan: 11 25.0%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 3 6.8%

• Kullanılan toplam oy
    44
Biraz zorlanarak da olsa son 2 bölümü izleyip bitirdim. Çıktığı zamandan beri mangasını takip eden bir arkadaş bu gemi gezisi arcının tee 1. sezonda işlenmesini beklediğini söyledi, düşünün yani o kadar yavaş ilerliyor. Ibarahime'yi olabilecek en kakkoii şekilde görmüş olduk, olumlu tarafından değerlendirmeye çalışayım.

SpyxFamily 3. sezonu başladı, birbirinden habersizce dünyayı kurtaran ailemiz geri döndü. Full aksiyonla başladığını söyleyebilmek isterdim ama ilk bölümün bile yarısı fillermış.😄

Geçenlerde belki içimi ısıtır diye izleyeyim demiştim, ilk bölümler öyle de yaptı ama sonrasında artık benim kafamın buhranından mı serinin yavaşlığından mı bilmem o kadar içine çekmemeye başladı. O yüzden oldukça yavaş izliyorum. Ben güncele yetişene kadar üçüncü sezon da biter zaten, belki de yetişmem gerçi.

Geçenlerde belki içimi ısıtır diye izleyeyim demiştim, ilk bölümler öyle de yaptı ama sonrasında artık benim kafamın buhranından mı serinin yavaşlığından mı bilmem o kadar içine çekmemeye başladı. O yüzden oldukça yavaş izliyorum. Ben güncele yetişene kadar üçüncü sezon da biter zaten, belki de yetişmem gerçi.
Spy x family çerezlik ama güzel bir anime.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık