Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Spy x Family

Seriyi Beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 33 67.3%
  • Eh işte

Kullanılan: 13 26.5%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 3 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    49
Biraz zorlanarak da olsa son 2 bölümü izleyip bitirdim. Çıktığı zamandan beri mangasını takip eden bir arkadaş bu gemi gezisi arcının tee 1. sezonda işlenmesini beklediğini söyledi, düşünün yani o kadar yavaş ilerliyor. Ibarahime'yi olabilecek en kakkoii şekilde görmüş olduk, olumlu tarafından değerlendirmeye çalışayım.

SpyxFamily 3. sezonu başladı, birbirinden habersizce dünyayı kurtaran ailemiz geri döndü. Full aksiyonla başladığını söyleyebilmek isterdim ama ilk bölümün bile yarısı fillermış.😄

Geçenlerde belki içimi ısıtır diye izleyeyim demiştim, ilk bölümler öyle de yaptı ama sonrasında artık benim kafamın buhranından mı serinin yavaşlığından mı bilmem o kadar içine çekmemeye başladı. O yüzden oldukça yavaş izliyorum. Ben güncele yetişene kadar üçüncü sezon da biter zaten, belki de yetişmem gerçi.

Geçenlerde belki içimi ısıtır diye izleyeyim demiştim, ilk bölümler öyle de yaptı ama sonrasında artık benim kafamın buhranından mı serinin yavaşlığından mı bilmem o kadar içine çekmemeye başladı. O yüzden oldukça yavaş izliyorum. Ben güncele yetişene kadar üçüncü sezon da biter zaten, belki de yetişmem gerçi.
Spy x family çerezlik ama güzel bir anime.

Merhabalar bu instagramda spy x family editlerini görünce merak saldım bir. Mangası veya animesini takip edebileceğim bir yer var mı? Ve hali hazırda biten bir seri mi

Selam, seri bitmedi. Mangası için tam çeviri var mı, bilmiyorum. Gerekli Şeyler çeviriyordu en son, bu yüzden de telif atmış olabilirler. Manga konusunu bulamadım, buradan yazayım dedim.

Animesi: https://animecix.tv/titles/9383/spy×family

Mangası: https://manga-tr.com/manga-spyxfamily.html

Yok, devam edemedim seriye. Kaldı öyle. Devam edemediğim çok şey oldu, sıkıntı seride değil.

Oraya bir Anyacı daha yazmanızı rica edeceğiz. Teşekkürler.
Oraya bir tane daha Anyacı yazalım lütfen.

Bir 10-12 bölüm kadar izledim ve benim gibi anime-mangalarda savaş, kaos, kanın gövdeyi götürdüğü işlerden hoşlanan (En sevdiğim iki manga berserk-kingdom) birisi için bile yeterince sıcak ve tatlı geldi. Vakit buldukça izleyip güncele gelirim gibi görünüyor.

Ayrıca karı kocanın birbirlerinin asıl işlerini ve anyanın telepat olduğunu öğrendikleri andaki tepkilerini görmek için sabırsızlanıyorum

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık