Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mata ilk pozisyonda topun dibine girse biraz çok daha güzel bir gol olacakmış. Gol krallığında 2. sırada. Lewa ile arasında 2 gol var. :D 25 maçta 47 gol atan Barcelona'nın 15 gol atan Lewası ve 62 maçta 27 gol atan Getafe'nin 13 golünü atan Enes Ünal'ı. Bence Enes daha etkili. :D
O seviyedeki bir takım için çok büyük oynuyor Enes. Etki anlamında Lewa'dan bence de daha etkili. Umarım, sezon sonu eli yüzü düzgün bir takıma transfer yapar.

Napoli bu sezon 64 gol attı 27 haftada. +48 averajı var. Ligin en çok gol atan 2. takımı olan İnter'in ise attığı gol sayısı ise 47.

Napoli eze eze şampiyon oluyor olmasına da Serie A bitmiş usta.
Gollerin 38'inde Osimhen ve Krava'nın gol katkısı var. (Birbirlerine yaptıkları asistler düşülmüş.)

Aynı anda gelen Napoli-Union-Arsenal şampiyonlukları... Çok şey mi istiyoruz?

Gollerin 38'inde Osimhen ve Krava'nın gol katkısı var. (Birbirlerine yaptıkları asistler düşülmüş.)

Aynı anda gelen Napoli-Union-Arsenal şampiyonlukları... Çok şey mi istiyoruz?
Ekim sonunda Napoli ve Arsenal'in şampiyonluklarını kutlamıştım zaten ama Union'dan şüpheliydim. Avrupa'dan elendiler perşembe günü ve an itibarıyla lider Dortmund ile puan farkı 5... 8 nisan günü deplasmanda Dortmund ile oynuyor Union. Kazanırsa, %98.72 ihtimalle Union Berlin şampiyon olur.

Asıl, Fransa'da Lens şampiyonluğu görmek istiyorum ben :) :)

Ekim sonunda Napoli ve Arsenal'in şampiyonluklarını kutlamıştım zaten ama Union'dan şüpheliydim. Avrupa'dan elendiler perşembe günü ve an itibarıyla lider Dortmund ile puan farkı 5... 8 nisan günü deplasmanda Dortmund ile oynuyor Union. Kazanırsa, %98.72 ihtimalle Union Berlin şampiyon olur.

Asıl, Fransa'da Lens şampiyonluğu görmek istiyorum ben :) :)
Lens zor. Fransa'daki lobiyle hele... Bakalım Messi abimin hoca yeme maharetine bakar. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık