Bende kolu olmayan oyuncu napacak onunla ilgili de bir ayrıntı göremedim, haklısınBurada "Eli yapışık bile olsa" diye bir detay göremedim?

Bende kolu olmayan oyuncu napacak onunla ilgili de bir ayrıntı göremedim, haklısınBurada "Eli yapışık bile olsa" diye bir detay göremedim?
Yoksa 2 hafta önce gsli bir oyuncu da el ile oynamıştı mesela ona da penaltı çalmadılar.Bende kolu olmayan oyuncu napacak onunla ilgili de bir ayrıntı göremedim, haklısın![]()
Burada golü atan diyor, eğer gol pası atan oyuncu olunca durum çarpma olarak değerlendirilebiliyor. O hafta bu konuyla ilgili birkaç hakemin dediklerinden yola çıkarak söylüyorum. Yoksa dediğin gibi eli vücuduna birleşik olan oyuncu napsın kolunu, elini değiştirecek zamanı bile olmaz.Yoksa 2 hafta önce gsli bir oyuncu da el ile oynamıştı mesela ona da penaltı çalmadılar.
Mata ilk pozisyonda topun dibine girse biraz çok daha güzel bir gol olacakmış. Gol krallığında 2. sırada. Lewa ile arasında 2 gol var.Son dakikada beleşe istatistik kasmış ama olsun, güzel bitirmiş. 13 gol oldu ligde.
En az gol yiyen takımıymış aynı zamanda .Kim Min Jae gelecek sezon premier lig yapar gibi rekor bu bedelleNapoli bu sezon 64 gol attı 27 haftada. +48 averajı var. Ligin en çok gol atan 2. takımı olan İnter'in ise attığı gol sayısı ise 47.
Napoli eze eze şampiyon oluyor olmasına da Serie A bitmiş usta.
Var zaten işten geldim la oyunu bile gözlerim yanarken oynadım. Kuzan çağırmasa eve geçip yatardım muhtemelen. Fakat bunu atmak zaman mı alıyor da atmama gibi bir durumum olsun. Önüme geldi attım, köy takımı her zaman ki tokatlamış PSG'yi...Uykum var diye ağlıyordun, hemen gelip bunu atmışsın.
Serie a hep zor gol atılan defansları çok sağlam bi ligdi zaten. Napoli'nin puan farkı gole de yansımış çok anormal gelmedi bana.Napoli bu sezon 64 gol attı 27 haftada. +48 averajı var. Ligin en çok gol atan 2. takımı olan İnter'in ise attığı gol sayısı ise 47.
Napoli eze eze şampiyon oluyor olmasına da Serie A bitmiş usta.