Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta top direkten döndüğünde penaltıyı kullanan oyuncu topa dokunamaz. Burada penaltı tekrarının sebebi Kasımpaşa'lı kalecinin ayaklarının çizgide olmayıp topa vuran oyuncunun alanını daraltması.
Ha doğru diyorsun, unutmuşum orayı bak. Güzel hatırlattın evet o zaman hikaye anlatmalarının bir mantığı var :good:

Tamam ben de sabahtandır bu insanlar kafayı yemiş diyorum kendi kendime xD

Ben bu Lale Orta'yı erkek sanıyordum .Açıkcası Lale isminde erkek olması kadın hakemin ülkede yorumcu olmasında daha mantıklı gelmişti .3 büyüklere karşı pozisyon yorumları Ahmet Çakar, Erman ve Bünyamin Gezer gibi soytarılık yaparak değil de gayet 3 tarafı da memnum edecek tarzdaydı. Bazı tabular yıkılıyor Berna Gözbaşı ile başladı devam ediyor .Kadınlar şikecilik , holiganlık veya soytarılik yapmaz diyip şöyle bi pozitif ayrımcılık yapayım

Penaltısız maç kazanamıyonuz. 18 tane verilmeten penaltımız var. Kadıköy de hakem olmasa 6-0 olcak maç.
Hahahah kendi dedikleri yüzünden 6 ay'dan başlayan @Hidalg0 ne diyorsun sen yine? :S

Penaltı değil mi diyorsun pozisyon için? Diyorsan söyle ona göre yorum yapalım sana. :D

Maç 6'ya gitse giderdi eskiden gittiği gibi hem de 10 kişiyle yaptık biz 6-0 sen hala onun etkisinde kalmışsın belli ki. :D

Maçı stadda izledim.Takım kendine gelmiş.Gs puan kaybettiği an tek yön biletini keseriz.Bu takımın orta sahası Arda-Zacj-Arao’dur bunu gördük bu maçta.Millet İcardi diye hoplasın ziplasın ligin gerçek Goatı makine gibi sıkmaya devam ediyor.

Olm alt tarafı kasımpaşa maçı, forvetleri öve öve bitiremediniz. Adamım kalitesi belli. Aşk adamı ile kıyaslama dönmüş ekşi de, sadece gülüyorum. Bu kafa gerçi yıllarca Alex ile Hagi'yi kıyasladı.

Olm alt tarafı kasımpaşa maçı, forvetleri öve öve bitiremediniz. Adamım kalitesi belli. Aşk adamı ile kıyaslama dönmüş ekşi de, sadece gülüyorum. Bu kafa gerçi yıllarca Alex ile Hagi'yi kıyasladı.
Valencia 61 dakikada 1 gol. Irz düşmanı 123 dakikada 1 gol. Gomisle kıyasla Valencia'yı. 83 dakikada 1 gol. Penaltısız Gomis daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık