Bas parayı al Yahudiyi. 2.5 hafta önce alsaydın 2 golü vardı şimdiye.
İstatistik güzel ama her şey değil. Icardi sana maç alır, oyunu açar diğeri gelene geçene vurur. Fm de kimi alırsın takıma öyle düşün.Valencia 61 dakikada 1 gol. Irz düşmanı 123 dakikada 1 gol. Gomisle kıyasla Valencia'yı. 83 dakikada 1 gol. Penaltısız Gomis daha iyi.
Uğurlu gelmişsin abiMaçı stadda izledim.Takım kendine gelmiş.Gs puan kaybettiği an tek yön biletini keseriz.Bu takımın orta sahası Arda-Zacj-Arao’dur bunu gördük bu maçta.Millet İcardi diye hoplasın ziplasın ligin gerçek Goatı makine gibi sıkmaya devam ediyor.
Fener uzay takımıdır abi. Hiç şaşmaz. Her oyuncusu 100 milyona satılır.Olm alt tarafı kasımpaşa maçı, forvetleri öve öve bitiremediniz. Adamım kalitesi belli. Aşk adamı ile kıyaslama dönmüş ekşi de, sadece gülüyorum. Bu kafa gerçi yıllarca Alex ile Hagi'yi kıyasladı.
Muhtemelen Icardi'ye param yetmez. O yüzden Valencia'yı alırım.İstatistik güzel ama her şey değil. Icardi sana maç alır, oyunu açar diğeri gelene geçene vurur. Fm de kimi alırsın takıma öyle düşün.
Aklıma umut bulut geliyor. Adamın kulağı kopuyordu donmaktan. Şu zamanda sivas maçları tehlike ya.
Onay raporu verilir ve zemin yüzünden biri sakatlanır kesin.
Tabi çanım sizin pozisyonlar hep kesin başkasının şaibeli.4 gol ; Ben aslında yoğum.Kadıköydeki 2.gol bile şaibeli ne diyorsun sen
Senin kafa hiç kalmamış, sen kendine iddaa koysan internete giremezsin.Hahahah kendi dedikleri yüzünden 6 ay'dan başlayan @Hidalg0 ne diyorsun sen yine? :S
Penaltı değil mi diyorsun pozisyon için? Diyorsan söyle ona göre yorum yapalım sana.
Maç 6'ya gitse giderdi eskiden gittiği gibi hem de 10 kişiyle yaptık biz 6-0 sen hala onun etkisinde kalmışsın belli ki.![]()