Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen gün Nesineden NBA izlemek için hesaba 50 lira attım. Açmışken bir merakla iddia oynadım. 3 ayrı tek maç oynadım. 10ar lira yatırım sadece 1 tanesi tuttu 17 lira geri geldi. -13teydim. Şöyle bi City-Arsenal maçına bakayım diye açtım açmışken 3 maça canlı oynadım. Bağımlılık gibi bir şeymiş bu. 10 liraya 43 lira. Muhtemelen yatacağım. :D

Mert - Ersin - Emre(Kiralanmalı)
Rosier - Tayfur
Tayyip - Welinton
Saiss - Transfer - Emrecan
Masuaku - Umut Meraş
Souza - Transfer - Atiba - Berkay
Gedson - Salih
Dele Alli - Kerem
Redmond - N'koudou - Oğuzhan Akgün
Ghezzal
Abou - Cenk - Muleka

Şu kadroya Kaan Ayhan + 1 tane oyun kurucu defansif bir oyuncu alması takımı bayağı bir toplar.
Kaan Ayhan çok iyi bir joker oyuncu sağ bek, defans, ön libero her yerde oynuyor. Bir de Fransa'nın kocası :D
Şu kadroya tam Pjanic lazım, Şenol'un elinde elmasa dönerdi neyse <3
Herhalde forvet kalitesi olarak tartışmasız en iyi takımız, 2 forvet oyuncumuz çok iyi 1 tane de potansiyel sahibi dicem de bugün çok kötüydü.
Herhalde 1 tane de kanat oyuncusu lazım gibi Ghezzal'ın tam performanslı döneceği muamma Cumhuriyet'in 100.yılda şampiyon olmak için 1 tane kesin alınması gerektiğini düşünüyorum.

Geçen gün Nesineden NBA izlemek için hesaba 50 lira attım. Açmışken bir merakla iddia oynadım. 3 ayrı tek maç oynadım. 10ar lira yatırım sadece 1 tanesi tuttu 17 lira geri geldi. -13teydim. Şöyle bi City-Arsenal maçına bakayım diye açtım açmışken 3 maça canlı oynadım. Bağımlılık gibi bir şeymiş bu. 10 liraya 43 lira. Muhtemelen yatacağım. :D
Büyük paralar bunlar, yatarsan bir daha toparlayamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık