İyi güzel de hemen havaya girmemek lazım. Ligin en çok gol yiyen 2. takımı Alanya.
İyi güzel de hemen havaya girmemek lazım. Ligin en çok gol yiyen 2. takımı Alanya.
Nesinede spikersiz var.Ercan Taner'in anlattığı maçları izlerken acayip canım sıkılıyor. Tam olarak nasıl ifade etmeli bilmiyorum ama başta ses tonu olmak üzere genel olarak konuşma şekli sinirimi bozuyor.
Yabancı bir link bulamazsam kapatacağım City-Arsenal maçını.
Teşekkürler ama sevmiyorum öyle. Twitter'da Arap spikerli bir yayın buldum. İyiyim şimdilik.Nesinede spikersiz var.
Çok tehlikeli bir şey ya uzun süredir oynamam. Zevkine 50 atayım diyorum 50’yi 300 yapınca 50 300 oluyorsa 1.5k neden kolayca 3k olmasın demeye başlıyorsun , sonrası malum Giresun Beşiktaş’a 4 felan atıyorGeçen gün Nesineden NBA izlemek için hesaba 50 lira attım. Açmışken bir merakla iddia oynadım. 3 ayrı tek maç oynadım. 10ar lira yatırım sadece 1 tanesi tuttu 17 lira geri geldi. -13teydim. Şöyle bi City-Arsenal maçına bakayım diye açtım açmışken 3 maça canlı oynadım. Bağımlılık gibi bir şeymiş bu. 10 liraya 43 lira. Muhtemelen yatacağım.![]()
Ya gece gece bir de Eindoveni PSV sandım. Direkt verdim "PSV'ye" Kırmızı kart bildirimi gelincd fark ettim.Çok tehlikeli bir şey ya uzun süredir oynamam. Zevkine 50 atayım diyorum 50’yi 300 yapınca 50 300 oluyorsa 1.5k neden kolayca 3k olmasın demeye başlıyorsun , sonrası malum Giresun Beşiktaş’a 4 felan atıyor
Adamlar 74te 10 79da 9 kişi kaldılar.Ya gece gece bir de Eindoveni PSV sandım. Direkt verdim "PSV'ye" Kırmızı kart bildirimi gelincd fark ettim.![]()
Maçın ilk yarım saatini izleyip sonra halı sahaya gittim, şimdi özete de baktım da as kaleci kesinlikle Mert olmalı, Konya maçında şanssız bir pozisyon oldu o ayrı ama cidden kalede güven veriyor, önemli ve maç içinde tutan kurtarışları olmuş, ayrıca Cenk Tosun da ne kadar kaliteli bir golcü olduğunu göstermiş, eğer Ghezzal da eskisi gibi döner ve Gedson da bu hayvani performansına devam ederse, çok renkli bir lig bizi bekliyor, heyecanlandımMert - Ersin - Emre(Kiralanmalı)
Rosier - Tayfur
Tayyip - Welinton
Saiss - Transfer - Emrecan
Masuaku - Umut Meraş
Souza - Transfer - Atiba - Berkay
Gedson - Salih
Dele Alli - Kerem
Redmond - N'koudou - Oğuzhan Akgün
Ghezzal
Abou - Cenk - Muleka
Şu kadroya Kaan Ayhan + 1 tane oyun kurucu defansif bir oyuncu alması takımı bayağı bir toplar.
Kaan Ayhan çok iyi bir joker oyuncu sağ bek, defans, ön libero her yerde oynuyor. Bir de Fransa'nın kocası
Şu kadroya tam Pjanic lazım, Şenol'un elinde elmasa dönerdi neyse <3
Herhalde forvet kalitesi olarak tartışmasız en iyi takımız, 2 forvet oyuncumuz çok iyi 1 tane de potansiyel sahibi dicem de bugün çok kötüydü.
Herhalde 1 tane de kanat oyuncusu lazım gibi Ghezzal'ın tam performanslı döneceği muamma Cumhuriyet'in 100.yılda şampiyon olmak için 1 tane kesin alınması gerektiğini düşünüyorum.