Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Atakanın özgüveni çok hoşuma gidiyor. Kibir değil ama saf bir özgüven var. Öyle bir oyuncuyu geçince ikincisinin üzerine yürümek yerine pas atmasını biliyor. 85te girdi. Uzatma ile birlikte 12 dakika oynadı, 18/18 pas isabeti, 1 çalım ve 1 şutla oynadı. Hoca ileride rotasyona iyice katacaktır Keremi. Tam Şenol Güneşin sevdiği top aslında. Şut yeteneği de var.

Cenk Tosun, Şenol Güneş yönetiminde 10 maçta 10 gol 2 asist oldu. Gedson kariyerinin asist rekorunu kırmış bu sezon, 5 asist ile. :D

Dele Allı sezon başından beri beklediğimiz performansın fragmanı gibi performans gösterdi. Gedson (7) ve Dele Allı (4) takımın başarılı top çalma eylemlerinin tam yarısını (22) gerçekleştirdi.

Dele Hava toplarında ve ikili mücadelelelerde de başarılıydı. Azmi benden geçer not aldı. Özgüvenin geldiğini hissettim ben.

Geçen maç isabetli pas oranı çok kötüydü. Bu maç %86ya çıkmış.

Tayyip ve Welingtonun ısı haritalarına baktığımda ikisini de ceza sahası çevresi olduğu kadar ortasahanın öteki tarafında yoğunlaşmış gördüm.

Yazarken elim yoruldu. Son olarak hocanın neden Necipi oynattığını söyleyeyim. Beşiktaş tarihinin en çok maça çıkan oyuncusu Şifo ile arasında 76 maç kaldı. Şenol Güneş 2-1 kazandığımız 2 maç dışında 1 dakika da olsa Necipi hep aldı oyuna. Evladına rekor kırdırmak istiyor. Salih sakatlandığı için erken almak zorunda kaldı. Yoksa yine son dakikalara doğru alacaktı bence. 17 maç kaldı sezonun bitmesine. En az 13ünde daha oynayacak Necip. Hazırlayın kendinizi. Gelecek sezon da oynayacağımız 40-50 arasındaki maçın en az 30unda Necip oynayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık