Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence çok iyi transfer olur.
Kanat takviyesi iyi olur, Karagümrük de oynadığı gibi katkı verirse faydalı olur.

İyi oyuncu bence. Gustavo ya da Sosa'ya yaptıkları gibi kazık bir anlaşma yapmazlarsa yararlı olur takıma. Skorer bir kanat daha ne olsun.
Orada ki katkıyı verebilir mi göreceğiz, tutarsa yararlı olur. Arkasında da yeni bek ile uyum sağlar ise iyi işler o kanat.

Biraz kırpmışlar sanırım, o sözlerini dinledim de, Ferdi'yi beğeniyor, ama saçmalıyor tabi çok :D
Yav kendiyle de çelişiyor. Ligin en iyi ön hattı GS'de diyor ama 2 asisti de övüyor. Fener'in forvetlere çakıyor ama asisti az diye kızıyor. İkisinin asisti de az bence. Ama SAÇ açısın sözleriyle değerlendirirsek en iyisi diye övdüğün hatta 2 asist mi daha kötü yoksa yerdiğin ön hatta 2 asist mi? Tutarsız bir kimse. Yarın başka konuşurken görürüz, net.

Yav kendiyle de çelişiyor. Ligin en iyi ön hattı GS'de diyor ama 2 asisti de övüyor. Fener'in forvetlere çakıyor ama asisti az diye kızıyor. İkisinin asisti de az bence. Ama SAÇ açısın sözleriyle değerlendirirsek en iyisi diye övdüğün hatta 2 asist mi daha kötü yoksa yerdiğin ön hatta 2 asist mi? Tutarsız bir kimse. Yarın başka konuşurken görürüz, net.
İkisinin asisti az ben de katılıyorum ama ikisinin de performansları çok başka, hatta keşke Ferdi bizde olsa da sol bek-Türk problemi çözülse :D Ben Ferdi'nin tekniğini ve top sürme yeteneğini çok beğeniyorum, Boey ise inanılmaz atletik ve patlayıcı, çok iyi ikili olurlar :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık