Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samet ile ofsayt işi iptal oldu. Kaç maçtır yapmıyoruz zaten. İyi ofsayta düşürüyor diye topçu mu alınır? :(
taktiksel anlamda bir şeyler katacağı düşünüldüğü için alınıyor belli ki.Hocanın her istediği alınsın abi.Sonra vay efendim hoca oyuncu istedi de alamadın başarısız oldun olmasın.Hocanın isteklerinde de gariplik var ama yapcak bir şey yok sene sonu görüşücez.Şuan ofsaytı bırak hiç bir şey yapamıyoruz takımda bi gariplik var.Bu kadar da kötü değildik.

taktiksel anlamda bir şeyler katacağı düşünüldüğü için alınıyor belli ki.Hocanın her istediği alınsın abi.Sonra vay efendim hoca oyuncu istedi de alamadın başarısız oldun olmasın.Hocanın isteklerinde de gariplik var ama yapcak bir şey yok sene sonu görüşücez.Şuan ofsaytı bırak hiç bir şey yapamıyoruz takımda bi gariplik var.Bu kadar da kötü değildik.
Hocanın istedikleri Bruma-Lincoln-Arao-Gustavo.

Muslera>Altay
Boey>Osayi(Hücum katkısı olsa Osayi)
Nelson>Samet
Abdulkerim>Formsuz Attila(Son maçlarda çok kötü savunma yapıyor)
Ferdi>x
Torreira(ben çok iyi oynadığını düşünmüyorım) = Arao
Olieveira>Fiziksel Açıdan Bitik Crespo(fiziksel açıdan iyi olmadığı zaman takıma direkt - yazıyor.Teknik bir oyuncu değil sadece temposu yüksek olduğu zaman katkı veriyor.)
Mertens>İrfan
Valencia>Kerem
Icardi>Batshu(iyi katkı veriyor ama takımı ayakta tutamaz.)
King, Rossi=Raschica

Bruma, Gustavo, Lincoln, Alioski, Pedro(iyi oyuncu sisteme uymuyor) bu oyunculara verdiğin parayla 2 tane oyuncu alabilirdin ama Samet'i aldın. Dünyanın en vasat sever başkanı bizde.

Geniş kadro olayı bitti.2. Yarı ilk yarı gibi tempolu olmayacak. Bu dakikadan sonra kaliteli isim gelmediği sürece yapılan her transfer=Boş transfer. Borini ismi geçiyor. :D Fener'e gelsinde bi söğüşlenelim.

Edit: Arda ve Zajc var ama oynatmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık