SAÇın haklı olduğu konu sayısı 1 ya da 2dir.Üstün olduğu taraftarları var zaten ama İcardi daha iyi.
Adam haklı bir tane yanlışı yok.Fenerbahçe şampiyon olması için herkesin %200unde olması lazım,çok zor.
SAÇın haklı olduğu konu sayısı 1 ya da 2dir.Üstün olduğu taraftarları var zaten ama İcardi daha iyi.
Adam haklı bir tane yanlışı yok.Fenerbahçe şampiyon olması için herkesin %200unde olması lazım,çok zor.
Birkaç haftadır Vole programlarını dinliyorum, Ali Ece'yi çok sevmeme rağmen, bazen beraber yaptığı yayınlarda araya bu abi de giriyor, hiç dinlememiştim daha önce ama kahvede konuşan dayıdan hallice yorum yapıyorSAÇın haklı olduğu konu sayısı 1 ya da 2dir.
Vole genel olarak güzel kanal. SAÇ dışında...Birkaç haftadır Vole programlarını dinliyorum, Ali Ece'yi çok sevmeme rağmen, bazen beraber yaptığı yayınlarda araya bu abi de giriyor, hiç dinlememiştim daha önce ama kahvede konuşan dayıdan hallice yorum yapıyor
O kanalda ise favori programım, Metin Tekin ve Önder Özen'in ikili yayınları, hem teknik konuşmaları çok hoş hem de iki tane çok efendi adam, tatlı tatlı konuşuyorlar![]()
Oyle takip etmekte sorun yok da kendi meselemiz haline getiriyoz her şeyi. Bizim izleyip eglenmemiz lazim sadeceÜlkenin gündeminin %101 ayaktopu sporu, takip etmeyen adam bile transferleri biliyor. Ama bence de koymayın harcadığınız zamana yazık:/
Kaos ortamlarından hep GS'em karlı ayrılıyor amaBu ikisi yine birbirine girmeye başladı. İcardi de giderse biz bu aradan sıyrılıp şampiyon oluruz.![]()
Erden Timur çok göze battı.Kaos ortamlarından hep GS'em karlı ayrılıyor ama![]()
Futbol dışı konularda böyle bir kötü adamın olması(başkan dışında), biraz bence Türk futbol kamuoyunda avantaj sağlıyor,bütün okları o çekerken üzerine, diğer yerlerden iş yürüyor ama ben zaten oynanan futbol dışında çok ilgilenmiyorum sağ sol ile,net bir fikrim yok o yüzden.Erden Timur çok göze battı.