Allah affetsin, anısına kısmını yanlış okuduğum oluyor arada.Bu pelenin anısı bitmedi mi niye hala baslikta
Parma da hollandalı 21 yaşında hem de bir sol bek, normal bir durum değil. Garip bir transfer haberi. Ya yalandır ya da oyuncu da sakatlık veya disiplinsizlik vardır. Bu paraya kumar oynanmaz.8,5 milyona sol bek almışız galiba Parma'dan. Oyuncuyu hiç izlemedim ama bu para çok para. Daha 21 yaşında yani bu parayı hak etseydi illaki biri çeker alırdı parma'dan yani. Kazıklanıyormuşuz gibi hissettim.
Mihawkta gitti düzelten yokAllah affetsin, anısına kısmını yanlış okuduğum oluyor arada.
Oldukça iyi oyuncu diyorlar, bakıp görecez artık.8,5 milyona sol bek almışız galiba Parma'dan. Oyuncuyu hiç izlemedim ama bu para çok para. Daha 21 yaşında yani bu parayı hak etseydi illaki biri çeker alırdı parma'dan yani. Kazıklanıyormuşuz gibi hissettim.
Hallettim.@Roronoa Zoro Bence kendisi yapabilir. Bizi bu dertten kurtarabilir.
Videolarına baktım fark yaratacak oyuncu, yararlı olur ama parası fazla şuan ki durumda...Oldukça iyi oyuncu diyorlar, bakıp görecez artık.
61'i bırakınca çok bozdun sen...Allah affetsin, anısına kısmını yanlış okuduğum oluyor arada.