Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oradaki duruşunu hep savundum ve savunurum. Ben Galatasaray savunmuyorum ki niye böyle bir yaklaşımda bulundun anlamadım. Kum kun geçen konuştuğumuz bir mevzu yüzünden transfer konusundan emekliyor onu anlıyorum da sen niye koşarak geliyorsun :D Oyuncu ayartmaya bakışım hep aynı. Sizin takımla çekişmemiz sadece transfer meselesi üzerinden değil ki.
Ben koşmuyorum. Sadece merak ediyorum. Adamlar sizden geleceğinizi çaldı ama fenerle en ufak olayınızı senelerce uzatırken diğer kulüplerle olan mevzularınızda saman alevi gibi davranmanızı çözemiyoruz.

Edit:Aynı şey Bjk camiası içinde geçerli. Özellikle son yıllar.

Ben koşmuyorum. Sadece merak ediyorum. Adamlar sizden geleceğinizi çaldı ama fenerle en ufak olayınızı senelerce uzatırken diğer kulüplerle olan mevzularınızda saman alevi gibi davranmanızı çözemiyoruz.
Fenerbahçe'nin seher vakti, kuşluk vakti, işrak vakti, beş çayı gibi günün muhtelif saatlerinde bildiri yayınlamasıyla benzer sebepler diyebiliriz. Diğerleriyle de tartışıyoruz ama fenerle daha fazla tartışma zeminimiz var. Biz tüm İstanbul takımlarıyla hep zıt gidiyoruz ama Fener dışındakiler genelde karşı karşıya olduğumuzda ya da aynı anda zirveye oynadığımızda bizle takışıyor.

O senin fikrin, ben de yanlış gördüğün fikrindeyim. Akşamki maçın pozisyonları için kara gece yaftası yapıştırmak hakem hatası mevzusuna zarar verir ve itibarsızlaştırır. Hakem hatası olmaz demiyorum, bariz hataya(!) karşıyım çoğumuzun da öyle düşündüğü üzere ve bu bariz hatalar son haftalarda epey çoğaldı.
Ya ben çoğu zaman kara geçe yazıyom sen bakma ona. :D

Edit:Aynı şey Bjk camiası içinde geçerli. Özellikle son yıllar.
Beşiktaş ile Fenerin şahsi bir mevzusu yok ki. Yöneticilerin kendi atışmaları var o kadar. ANÇ yönetimini hiç sevmesem de uysal bir yönetim. Fikret Orman özellikle son döneminde bu tarz aksiyonlara girişen bir yönetim anlayışına sahipti ama ANÇ ve Ali Koç çok bu tarz diyaloglara girmiyorlar. Arada bir yöneticiler çıkıp söylemlerde bulunuyordu bu sezona kadar.

Ve Beşiktaş'ın hakem hatalarına vs. söylemleri genel olarak 1 takıma yönelik değil. Televizyonlardaki bütün yorumcuların nadir ortak fikir birliğine vardığı bir konu, üç büyükler arasında en çok hakem hatası Beşiktaş aleyhine yapılıyor. TRT'nin yaptığı bir kolaj vardı en büyük 20 hata diye. Neredeyse yarısı Beşiktaş'ın aleyhine.

Lig TV'de bir liste yapmış. Ekşi'den birisi tutmuş. Ben izlemedim, hatırlamıyorum.

''
lig tv'nin derlediği listede;

fenerbahçe lehine : 8 hata
galatasaray lehine : 5 hata
beşiktaş lehine : 3 hata
trabzonspor lehine : 1 hata yapılmış..

aynı zamanda ;
beşiktaş aleyhine : 6 hata
galatasaray aleyhine : 2 hata
fenerbahçe aleyhine : 0 hata yapılmış..

''

Hakemlerimizin standartsızlığı problem. Bir futbolcunun mahrem bölgesini ellemesinin iki takım arasında farkının olması büyük hata. Rosier'in yaptığına hak vermiyorum ama daha birkaç sezon önce aynı hareketi yapan Van Persie'ye bir şey denmedi. Caner'i de karakterini de çok sevmem ama adam için bir gecede özel kural çıkartıp bir daha uygulamadılar ya. Bunlara rağmen özellikle BJK camiası için de böyle demek biraz can sıkıcı. Bir tarafımızı bellemişler yıllarca, sonra Beşiktaş da böyle. Yok öyle yağma.

İki Ankaragücü maçında da Atakan denen futbol özürlüsü ahlaksız futbolcu oyunu katletmek için elinden geleni yaptı. İlk maç sayısız faul yaptı kart görmedi. İkinci maç 3 kere oyun karıştı hepsinin başlangıcında Atakan'ın müdahaleleri var. Kart gördü mü? Hayır.

lig tv'nin derlediği listede;

fenerbahçe lehine : 8 hata
galatasaray lehine : 5 hata
beşiktaş lehine : 3 hata
trabzonspor lehine : 1 hata yapılmış..

aynı zamanda ;
beşiktaş aleyhine : 6 hata
galatasaray aleyhine : 2 hata
fenerbahçe aleyhine : 0 hata yapılmış..
Bu hesaba göre zarardasınız reis, BJK burada da bütçeyi tutturamamış. Aleyhine yapılan hatalara bizi koymadıklarına emin misin? 0 bile yazmamışsın ya da yazmamışlar.

Sivasspor - Gaziantep FK ile Fenerbahçe - Kayserispor kazananı

Galatasaray - Başakşehir ile Ankaragücü Trabzonspor kazananı eşleşecek.

Kupa eşleşmeleri tatlı olmuş.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık