Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele transfer meselesi değil oraya indirgemeyin. Aurelio mevzusu ise

Max değil Min. Croco işte, hikaye uydurma potansiyelinin minimumu bu. Orada olay kime gittiği değil nasıl gittiği. Beşiktaş ile anlaşılmıştı. Fenerin teklif ile aynı mıydı Beşiktaş'ın teklif?
Peki Salih Dursun olayı hakkında ne düşünüyorsun?

Cohan Curuff adamın gazetesi değil mi bu?
Bilmiyorum, onun mu? :S

Kulübün menfaatine olanı yapması normal. Adam kulübüyle görüşmeden ben Fenerbahçe ile anlaştım diyebiliyorsa kadro dışı kalmayı da göze alacak. Mehmet Topuz mevzusu gibi iş yapmayı çok ahlaklı mı zannediyorsunuz siz? Kulüp az para verdiği için satmak zorunda mı Fenere? İşine geldiği gibi yorumlayan sensin çünkü adamı satmadığımız için kinlenmişsin laf ediyorsun.
Hayır oyuncuya sormadan seni şuraya vereceğiz denilirse oyuncu da istediği kulübe gitmek isteyebilir. Sen bunu normal mi karşılıyorsun? Sen sordun mu oyuncuya nereye gitmek istiyorsun diye? Yok. Fakat sorsan "Kulübüne sormadan oyuncu ile görüşmüş" dersin. Etikten bahsediyorsun hala kural ise gereği uygulanır. FB mi ceza almış TS mi ceza almış bu iş sonunda? :S

Yooo kinlenme değil arada ki farkı bahsediyoruz. Sen öyle algılamaya devam et...

Kulübün menfaatine olanı yapması normal. Adam kulübüyle görüşmeden ben Fenerbahçe ile anlaştım diyebiliyorsa kadro dışı kalmayı da göze alacak. Mehmet Topuz mevzusu gibi iş yapmayı çok ahlaklı mı zannediyorsunuz siz? Kulüp az para verdiği için satmak zorunda mı Fenere? İşine geldiği gibi yorumlayan sensin çünkü adamı satmadığımız için kinlenmişsin laf ediyorsun.
Acısı çıkmamış diye yorumladım.

Peki Salih Dursun olayı hakkında ne düşünüyorsun?
Hangi olayı hakkında?
Hayır oyuncuya sormadan seni şuraya vereceğiz denilirse oyuncu da istediği kulübe gitmek isteyebilir. Sen bunu normal mi karşılıyorsun? Sen sordun mu oyuncuya nereye gitmek istiyorsun diye? Yok. Fakat sorsan "Kulübüne sormadan oyuncu ile görüşmüş" dersin. Etikten bahsediyorsun hala kural ise gereği uygulanır. FB mi ceza almış TS mi ceza almış bu iş sonunda? :S

Yooo kinlenme değil arada ki farkı bahsediyoruz. Sen öyle algılamaya devam et...
Oyuncu sözleşmeli kulübüne ben Fenerle anlaştım diye diretiyor sıkıntı orada diyorum sen kulüp adama sormadan başka kulübe satmaya kalktı diyorsun. Yağmurda falan mı yürüdün sen? Oyuncu önceden anlaşmış kulübe diretiyor kulüpte cezalandırıp 6 ay kadro dışı bırakıyor. Algılayamıyorsun algı diyorsun. Kim ne ceza almış o mevzuda?

Hangi olayı hakkında?

Oyuncu sözleşmeli kulübüne ben Fenerle anlaştım diye diretiyor sıkıntı orada diyorum sen kulüp adama sormadan başka kulübe satmaya kalktı diyorsun. Yağmurda falan mı yürüdün sen? Oyuncu önceden anlaşmış kulübe diretiyor kulüpte cezalandırıp 6 ay kadro dışı bırakıyor. Algılayamıyorsun algı diyorsun. Kim ne ceza almış o mevzuda?
Hakeme kırmızı gösterdiği maç.
Veya milli takım kampında Ft oyuncularınızı ayartırken ne düşünüyordunuz?

Hakeme kırmızı gösterdiği maç.
Veya milli takım kampında Ft oyuncularınızı ayartırken ne düşünüyordunuz?
Oradaki duruşunu hep savundum ve savunurum. Ben Galatasaray savunmuyorum ki niye böyle bir yaklaşımda bulundun anlamadım. Kum kun geçen konuştuğumuz bir mevzu yüzünden transfer konusundan emekliyor onu anlıyorum da sen niye koşarak geliyorsun :D Oyuncu ayartmaya bakışım hep aynı. Sizin takımla çekişmemiz sadece transfer meselesi üzerinden değil ki.

Hangi olayı hakkında?

Eee adam FB'ye gitmek istemiş anlaşmış. Sanki FB para vermedi de konuşuyorsunuz hala. Sende takımı ile anlaş, sözleşmesi sezon sonu bitecek adam kaç para istediniz? 2 M Euro vermiş FB o dönem.

BJK ne kadar vermiş? Adam gitmek istemiyor. Sizin takımda oyuncu istemediği halde "BJK'ye gideceksin" demiş ne yapalım burada? Etik diyorsun hala ama yorumun hep taraflı işine geldiği gibi.

FB 2 M Euro vermiş adamın sözleşmesi sanki 5 yıl vardı da az buldunuz? BJK'ye satmaya çalıştınız dümdüz FB'ye satmamak için.

İlk pozisyonda ben dirsek gördüm.
O senin fikrin, ben de yanlış gördüğün fikrindeyim. Akşamki maçın pozisyonları için kara gece yaftası yapıştırmak hakem hatası mevzusuna zarar verir ve itibarsızlaştırır. Hakem hatası olmaz demiyorum, bariz hataya(!) karşıyım çoğumuzun da öyle düşündüğü üzere ve bu bariz hatalar son haftalarda epey çoğaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık