Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir taraf sabit kalıp, tartıştığı taraflar sürekli değişiyorsa hep ben haklıyım diye düşünmek yerine neden herkes bana karşı diye düşünmesi gerekmez mi? Fener neden sevilmiyor? Bunu sorun önce sonra etrafa bakarız. Çok mu başarılı, her şeyi silip süpürdü falan millet o yüzden mi gıcık?
Adamların elinden Selçuk İnan'ı beleşe aldılar ama hala Aurelio'ya demediklerini bırakmıyorlar. Bu konu hakkında Ts'li arkadaşların yorumlarını merak ediyorum özellikle. Ceyhun Gülselam 1 sezon Ts'de iyi oynadı ertesi sene beleşe yine Gs'ye kaçtı yine ses yok. Ogün'ü fazla anmazlar mesela Fb forması giydi diye. :D bu arada bonservisiyle aldık Ogün'ü.

Edit:Gökdeniz Fener'e gelecekti ama tehdit ettikleri için Fener'e gelmedi.

Adamların elinden Selçuk İnan'ı beleşe aldılar ama hala Aurelio'ya demediklerini bırakmıyorlar. Bu konu hakkında Ts'li arkadaşların yorumlarını merak ediyorum özellikle. Ceyhun Gülselam 1 sezon Ts'de iyi oynadı ertesi sene beleşe yine Gs'ye kaçtı yine ses yok. Ogün'ü fazla anmazlar mesela Fb forması giydi diye. :D bu arada bonservisiyle aldık Ogün'ü.

Ek olarak Mehmet Ekici FB'ye gelecek diye yaptıklarını da unutmayalım.

Eskiden süre gelen bir durum bu sadece şimdiye bağlı değil. Filmlere bile konu olmuş durumları şimdi sana tek tek anlatmaya gerek yok biraz baksan zaten görebilirsin.

Onun dışında verdiğim örnek gayet net, çünkü bazıları bizzat gördüğüm yaşadığım şeyler. Nani forması alan kendi taraftarlarına bile yaptıkları ortada ki koca stadta oturan seyircilerin çıtı çıkmamış bu mevzuya bak sadece bir forma olayı bu...

Yani dün ki temiz maç sonrası bile sosyal medyada ki kişiler ortada. Azınlık diyebilirsin ama bu tip zihniyet azınlık falan değil. Kendim Gümüşhane de 2 yıl yaşadım hani görmesem bazı şeyleri hikâye anlat da gördük söylüyoruz...
La ben bizzat yaşadım yaşamayan var mı? İzmit okurken GS forması ile Doğukışladan geçerken bıçak çektiler zorla çıkarttılar Bana formayı. Şampiyon olduk kutlatmadılar, fener şampiyon olduğu sene yine aynı şekilde, sanki bana çok absürt bir şey gibi söylüyorsun. Trabzon fener gerginliği şike yılından iyice tırmandı. Bursa Beşiktaş birbirine döner bıçaklarla dalıyordu. Bende diyorum ki sürü psikolojisi etkiler ben dernek ile maça da gittim, otobüs kaldırılıp, orada başı çeken tipler normalde yolda görsem yolumu değiştiririm, Benzinlikte durup halay çektik taşkınlık yaptık. Hooligan ve değişik tiplerin yanında olur bunlar. Fenerbahçe cumhuriyeti diye ayırırsan, kendini değişik bir yere koyarsan ekstra antipatik olursun. Ülkenin spor kulübüsün alt tarafı yok son kale yok cumhuriyete sahip çıkıyor, bunlar boş işler.

Beşiktaş çarşı her şeye karşı algısı ama sempatik ve güzel, kulüplerde olabilir böyle şeyler ama fenerliler kendini üstün görürse halkta antipatik olur. GS liseliler belki övünür ama ben ben GS liseli grubu değilim, biz elitiz diye en Anadolu şehrindeki insan AA GS liseli ekolü vb demiyor ama aynı anadolu şehrindeki başka çocuk biz Cumhuriyetiz diyor.

La ben bizzat yaşadım yaşamayan var mı? İzmit okurken GS forması ile Doğukışladan geçerken bıçak çektiler zorla çıkarttılar Bana formayı. Şampiyon olduk kutlatmadılar, fener şampiyon olduğu sene yine aynı şekilde, sanki bana çok absürt bir şey gibi söylüyorsun. Trabzon fener gerginliği şike yılından iyice tırmandı. Bursa Beşiktaş birbirine döner bıçaklarla dalıyordu. Bende diyorum ki sürü psikolojisi etkiler ben dernek ile maça da gittim, otobüs kaldırılıp, orada başı çeken tipler normalde yolda görsem yolumu değiştiririm, Benzinlikte durup halay çektik taşkınlık yaptık. Hooligan ve değişik tiplerin yanında olur bunlar. Fenerbahçe cumhuriyeti diye ayırırsan, kendini değişik bir yere koyarsan ekstra antipatik olursun. Ülkenin spor kulübüsün alt tarafı yok son kale yok cumhuriyete sahip çıkıyor, bunlar boş işler.

Beşiktaş çarşı her şeye karşı algısı ama sempatik ve güzel, kulüplerde olabilir böyle şeyler ama fenerliler kendini üstün görürse halkta antipatik olur. GS liseliler belki övünür ama ben ben GS liseli grubu değilim, biz elitiz diye en Anadolu şehrindeki insan AA GS liseli ekolü vb demiyor ama aynı anadolu şehrindeki başka çocuk biz Cumhuriyetiz diyor.
Hee sadece FB kendini ayırıyor, Cumhuriyetiz diyor diye yani bunlar. Ne diyelim? Yani bazı şeylere sahip çıkınca antipatik mi olmak lazım. Sizde sahip çıkın söyleyin. "Cumhuriyet" kelimesinin isim hakkını mı aldık?

Yani Selçuk Yula bile eskiden bu tip bir düşünce ve hareket görmüş ki o meşhur cümleyi kurmuş. Neyse...

Mesele transfer meselesi değil oraya indirgemeyin. Aurelio mevzusu ise
Ek olarak Mehmet Ekici FB'ye gelecek diye yaptıklarını da unutmayalım.
Max değil Min. Croco işte, hikaye uydurma potansiyelinin minimumu bu. Orada olay kime gittiği değil nasıl gittiği. Beşiktaş ile anlaşılmıştı. Fenerin teklif ile aynı mıydı Beşiktaş'ın teklif?

Mesele transfer meselesi değil oraya indirgemeyin. Aurelio mevzusu ise

Max değil Min. Croco işte, hikaye uydurma potansiyelinin minimumu bu. Orada olay kime gittiği değil nasıl gittiği. Beşiktaş ile anlaşılmıştı. Fenerin teklif ile aynı mıydı Beşiktaş'ın teklif?
Eee adamın gitmek istediği yer farklı belli ki zorla mı göndereceksin? İşine geldiği gibi yorumlama şekline gitmişsin yine 61'siz.

Yani Beşiktaş daha çok veriyorsa oyuncu neden oraya gitmemiş acaba? Bunları da yaz... ;)

Eee adamın gitmek istediği yer farklı belli ki zorla mı göndereceksin? İşine geldiği gibi yorumlama şekline gitmişsin yine 61'siz.

Yani Beşiktaş daha çok veriyorsa oyuncu neden oraya gitmemiş acaba? Bunları da yaz... ;)
Kulübün menfaatine olanı yapması normal. Adam kulübüyle görüşmeden ben Fenerbahçe ile anlaştım diyebiliyorsa kadro dışı kalmayı da göze alacak. Mehmet Topuz mevzusu gibi iş yapmayı çok ahlaklı mı zannediyorsunuz siz? Kulüp az para verdiği için satmak zorunda mı Fenere? İşine geldiği gibi yorumlayan sensin çünkü adamı satmadığımız için kinlenmişsin laf ediyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık