Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet de işte diyorum ya sinirle yazıyorlar twitterdaki ve tabi ki benim arkadaşlarda. Açıkçası saldım wp'den konuşmayı yoruyor, bir ara yüz yüze geldiğimizde detaylıca konuşurum yoksa iyice bende geriliyorum :D tertemiz müdahale görüyorum ama ısrarla kör muamelesi çekiliyor. Grupta fazlalık onlar bir de
Yahu videosu varken, fotoya ne gerek var? O zaman daha ilk yarının başında, hava topundan sonra adam Valencia'nın ayağına basıyor yere inerken, onu da foto olarak atıp penaltı demek lazım, algıcılık işte böyle oluyor.

Genel istatistiklere hakim değilim ama dk 80 gibi Fener'in 500 üstü başarılı pası vardı. Sezonun en çok başarılı pas yaptığı maçı idi belki. Hocam madem pas oyunu oynayacaksanız Zajc, Arda falan oynasın da gözümüz iki yetenek görsün. Hem de kaliteli ayak çıtası yükselir.
FB sezon başındaki GS gibi. Rakip kalede bir şeyler oluyor da sanki bir yandan da olmuyormuş gibi. Ataklar kalitesiz. Takımın modu da düşük. Şampiyonluğa oynuyormuş gibi değildiler.

Ferdi'yi övmek pek klişe olacak ama adam acayip topçu. İleri taşıdığı toplar genelde tehlikeli oluyor, bunları yaparken savunma disiplininden de taviz vermiyor. Ciğersiz gibi de enerjisi var adamın. İzlerken bu nasıl Türk falan diyosun. Bu kadar meziyetin bir Türk oyuncu da birleşmesi tuhaf. En azından disiplinsiz olmasını beklersin ama yok. Nazar değmesin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık