Hayır Samet'in pozisyona faul dedikleri için. Samet'in yaptığı faulse o da faul ve kırmızı.O pozisyon da bu arada net temizdi ya, çok güzel geldi arkadan.
Hayır Samet'in pozisyona faul dedikleri için. Samet'in yaptığı faulse o da faul ve kırmızı.O pozisyon da bu arada net temizdi ya, çok güzel geldi arkadan.
Yahu videosu varken, fotoya ne gerek var? O zaman daha ilk yarının başında, hava topundan sonra adam Valencia'nın ayağına basıyor yere inerken, onu da foto olarak atıp penaltı demek lazım, algıcılık işte böyle oluyor.Evet de işte diyorum ya sinirle yazıyorlar twitterdaki ve tabi ki benim arkadaşlarda. Açıkçası saldım wp'den konuşmayı yoruyor, bir ara yüz yüze geldiğimizde detaylıca konuşurum yoksa iyice bende geriliyorumtertemiz müdahale görüyorum ama ısrarla kör muamelesi çekiliyor. Grupta fazlalık onlar bir de
Ayrıca şu kul hakkı. Bunu hangi takım, hangi taraftar yaparsa kul hakkı yiyor.Video atmama rağmen şu 1 piksel fotoya göre yorum yapmaya çalışıyorlar ama genel olarak ayağına bastığı üzerine ama sinirle yazıyorlar şu an tabi.
Dosta korku, düşmana güven veren bu futbol en fazla sevindirir.Ağlama duvarı burda değil.Fenerbahçe düşmanlarını üst üste koyup üzdü.
Vaaay WB’daşım Galatasaray maçından sonra kaybolmuştu Ümraniye’yi yenince geri dönüp posta koyuyor sezon sonu da kaybolma WBdaşAğlama duvarı burda değil.Fenerbahçe düşmanlarını üst üste koyup üzdü.
BJK maçında yine arazi olabilir.Vaaay WB’daşım Galatasaray maçından sonra kaybolmuştu Ümraniye’yi yenince geri dönüp posta koyuyor sezon sonu da kaybolma WBdaş![]()
Ayrıca şu kul hakkı. Bunu hangi takım, hangi taraftar yaparsa kul hakkı yiyor.