Faul neymiş söyledilerse yaz da öğrenelim. Belki görmediğimiz bir şey vardır.Bilmiyorum whatsapttan gs'li arkadaşlarımla da tartılıyoruz şu an ve onlarda aşırı emin faul olduğundan. Bana göre temiz müdahale ama net bir şey demeyeceğim.
Faul neymiş söyledilerse yaz da öğrenelim. Belki görmediğimiz bir şey vardır.Bilmiyorum whatsapttan gs'li arkadaşlarımla da tartılıyoruz şu an ve onlarda aşırı emin faul olduğundan. Bana göre temiz müdahale ama net bir şey demeyeceğim.
Bu pozisyon nasıl faul ya?bunun faul olduğunu düşünmüyorum. Ama jesusa birisi ne yapıyorsun sen dede demeli. Şu sıkışmış oyuna Arda'yı almaması büyük facia. ısrarla zacj'ı oynatmaması da ayrı facia
Video atmama rağmen şu 1 piksel fotoya göre yorum yapmaya çalışıyorlar ama genel olarak ayağına bastığı üzerine ama sinirle yazıyorlar şu an tabi.Faul neymiş söyledilerse yaz da öğrenelim. Belki görmediğimiz bir şey vardır.
Bu pozisyona faul diyenlere Rossi son adamken arkadan kayıp düşüren adamın yaptığını atmak lazım. O zaman o da fauldü ve kırmızı.Video atmama rağmen şu 1 piksel fotoya göre yorum yapmaya çalışıyorlar ama genel olarak ayağına bastığı üzerine ama sinirle yazıyorlar şu an tabi.
Evet de işte diyorum ya sinirle yazıyorlar twitterdaki ve tabi ki benim arkadaşlarda. Açıkçası saldım wp'den konuşmayı yoruyor, bir ara yüz yüze geldiğimizde detaylıca konuşurum yoksa iyice bende geriliyorumBu pozisyona faul diyenlere Rossi son adamken arkadan kayıp düşüren adamın yaptığını atmak lazım. O zaman o da fauldü ve kırmızı.
O pozisyon da bu arada net temizdi ya, çok güzel geldi arkadan.Bu pozisyona faul diyenlere Rossi son adamken arkadan kayıp düşüren adamın yaptığını atmak lazım. O zaman o da fauldü ve kırmızı.
3. dk.da ceza sahası içinde Valencia'nın ayağına bastı adam. Penaltımız verilmedi o vakit. :d Fotoğrafta basıp basmadığı bile belli olmuyor yav. AhahahahhaVideo atmama rağmen şu 1 piksel fotoya göre yorum yapmaya çalışıyorlar ama genel olarak ayağına bastığı üzerine ama sinirle yazıyorlar şu an tabi.