Bu sezon bir oyuncusunun dizi birinin de 2 kere kolu kırılmış, Fener'e mi uğursuz diyor anlamadım. :dEnner Valencia, Pl' de tutanamadı mesela. Bizde tutunmadan ziyade sabır yok. Aziz Yıldırım bizi böyle alıştırdı malesef.
Bu sezon bir oyuncusunun dizi birinin de 2 kere kolu kırılmış, Fener'e mi uğursuz diyor anlamadım. :dEnner Valencia, Pl' de tutanamadı mesela. Bizde tutunmadan ziyade sabır yok. Aziz Yıldırım bizi böyle alıştırdı malesef.
Ts uğursuz demeyelimde oyuncular şanssız diyelim.Bu sezon bir oyuncusunun dizi birinin de 2 kere kolu kırılmış, Fener'e mi uğursuz diyor anlamadım. :d
Bu sezon bir oyuncusunun dizi birinin de 2 kere kolu kırılmış, Fener'e mi uğursuz diyor anlamadım. :d
Sakatlanma oyuncunun kaderi ama futbolcu bitirme Fenerin kaderiTs uğursuz demeyelimde oyuncular şanssız diyelim.![]()
Tam 61'li örneği verdin. La oyuncuyu salmayan sizsiniz, adam FB'ye gelecekti 1000 takla attınız. Sorsan FB bitirdi. :SSakatlanma oyuncunun kaderi ama futbolcu bitirme Fenerin kaderiAha bir örnek daha vereyim Mehmet Ekici
Adamın futbol hayatı daha size gelmeden bitti işte yine siz bakTam 61'li örneği verdin. La oyuncuyu salmayan sizsiniz, adam FB'ye gelecekti 1000 takla attınız. Sorsan FB bitirdi. :S
Ekici 161718 kere sakatlandı sanki. :dSakatlanma oyuncunun kaderi ama futbolcu bitirme Fenerin kaderiAha bir örnek daha vereyim Mehmet Ekici
Oynamadı mı hiçEkici 161718 kere sakatlandı sanki. :d
Oynadı?Oynamadı mı hiç![]()