Yahu o adam oynuyordu bize gelecek diye adamı oynatmadınız, soran olursa FB bitirdi hikâyesi anlat böyle. :SAdamın futbol hayatı daha size gelmeden bitti işte yine siz bakSözleşme imzaladınız da hayrını mı gördünüz?
Yahu o adam oynuyordu bize gelecek diye adamı oynatmadınız, soran olursa FB bitirdi hikâyesi anlat böyle. :SAdamın futbol hayatı daha size gelmeden bitti işte yine siz bakSözleşme imzaladınız da hayrını mı gördünüz?
Ne oynadı? Hiç.Oynadı?
6 ay maça çıkmayan ilk futbolcu subhanallah! Sakat falan da değildi gittiğinde. Demek adının sizle anılması yetiyor futbol hayatının bitmesi için.Yahu o adam oynuyordu bize gelecek diye adamı oynatmadınız, soran olursa FB bitirdi hikâyesi anlat böyle. :S
49 maça çıkmış. 30 maç da "futbolcunun kaderi sakatlık" nedeniyle kaçırmış.Ne oynadı? Hiç.
49 azmış ya ama 30 fazla.49 maça çıkmış. 30 maç da "futbolcunun kaderi sakatlık" nedeniyle kaçırmış.
Bunun bir de antreman eksikliği nedeniyle çıkmadıkları kısmı var. Kafadan 50 maç kaçırmış sakatlık nedeniyle de sen ona.49 azmış ya ama 30 fazla.
Kendini avutuyorsun yine. 6 ay oynamamış adam hemen 11 mi başlar? Öyle ki adam formunu da kaybetti. Peşine sakatlık falan geldi size gelince sakatlık şansızlığı olur oyuncuyu oynatmazsın ama suçlu FB olur. Tam bir 61'li mantığı... :SNe oynadı? Hiç.
6 ay maça çıkmayan ilk futbolcu subhanallah! Sakat falan da değildi gittiğinde. Demek adının sizle anılması yetiyor futbol hayatının bitmesi için.![]()
6 ay yatmasaydı. Sakatlığına bir şey demedim zaten oynayamamasına laf ettim.Bunun bir de antreman eksikliği nedeniyle çıkmadıkları kısmı var. Kafadan 50 maç kaçırmış sakatlık nedeniyle de sen ona.
6 ay oynamamış adamı ilk 11 mi başlattınız hemen? Sezon öncesi kampta ne yaptı bu adam? 55liler arasında emsalsin diyeceğim de Bafralı normal birini de görmedim.Kendini avutuyorsun yine. 6 ay oynamamış adam hemen 11 mi başlar? Öyle ki adam formunu da kaybetti. Peşine sakatlık falan geldi size gelince sakatlık şansızlığı olur oyuncuyu oynatmazsın ama suçlu FB olur. Tam bir 61'li mantığı... :S
Oynayabilecek durumdayken de 49 tane maça çıkmış. 3 sezonda TS'de 100 maç, FB'de 49 maç. Sakatlık olmasa üç aşağı beş yukarı aynı sayılara denk gelirdi.6 ay yatmasaydı. Sakatlığına bir şey demedim zaten oynayamamasına laf ettim.