Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar büyük paraların döndüğü, ülkenin en çok ilgi gören spor dalının en üst düzey liginde olan takımların stadlarına bak, şaka gibi, ülkenin kısa özeti.
Geçenlerde yazdım çözümü. Futbolu yönetenlerin aklı yok. Adamlar Milyon Euro'lar veriyor futbolculara ama zeminler leş. Lige çıkan ya da ligde oynayan takımlara bu konuda kural getireceksin, puan silme cezasından men etmeye kadar bak nasıl düzeliyor o zaman.

Adamlar "Bunlar burada iyi top oynamasın" zihniyeti ile bile zemini düzeltmiyor olabilir. Fakat denetleyen ceza veren yok ki...

Geçenlerde yazdım çözümü. Futbolu yönetenlerin aklı yok. Adamlar Milyon Euro'lar veriyor futbolculara ama zeminler leş. Lige çıkan ya da ligde oynayan takımlara bu konuda kural getireceksin, puan silme cezasından men etmeye kadar bak nasıl düzeliyor o zaman.

Adamlar "Bunlar burada iyi top oynamasın" zihniyeti ile bile zemini düzeltmiyor olabilir. Fakat denetleyen ceza veren yok ki...
Ya bazen büyük kulüplerin bile rezalet olduğu dönemleri hatırlıyorum(aklımda kalan bundan 6-7 sene önce Ali Sami Yen'in zemini), rezil bir durum.

Bu Valencia ne değişik bir adam ya, çalımlarla Messi gibi geldi, kaleciyi de çalımlamaya çalışıp topu kaptırdı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık