Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldi.

Bkz. PFDK 13 Ocak 2023 kararı:
Fenerium Alt G blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmesinde sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

Fenerbahçe taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Tribünü D, E, L, M G Spor Toto Tribünü D, E Maraton Üst Tribünü G,H bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmesinde sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

Bu açıklamadan sonra da hakem açığa alınmadı, 8 Mart 2022'de 12 hakemin açığa alınması üstüne bu açıklama yapıldı. Attığın haberin başını okusan yazıyor orada açıklamanın nedeni.

İkisi de yanlış, ama bazı algıcı olan benim. Anladım. :d
Haklısın, akşam biraz alkollü olunca içeriğe bakmamışım ama ceza kısmına gelince, bütün stad küfür etti, ne hikmetse sadece 9 blok ceza alıyor, Hatay maçında ne olmuş da bu kadar ceza verildi?
Ya sizin takımınız değil mi pandemi döneminde taraftar yasağı varken sağlıkçı kisvesi adı altında tribüne taraftar getirtip küfür ettiren.

Haklısın, akşam biraz alkollü olunca içeriğe bakmamışım ama ceza kısmına gelince, bütün stad küfür etti, ne hikmetse sadece 9 blok ceza alıyor, Hatay maçında ne olmuş da bu kadar ceza verildi?
Ya sizin takımınız değil mi pandemi döneminde taraftar yasağı varken sağlıkçı kisvesi adı altında tribüne taraftar getirtip küfür ettiren.
Bunun dışında da alınan bir sürü kapatma cezası var Fenerin bu sene. Sağlıkçı muhabbeti de yanlış hareketti ama benim geçenlerde GS gene mağdur olmuş mesajını atma nedenim de belli. Dursun beyin "PFDK Başkanı Fenerbahçe cübbesiyle karar veriyor." demesi. Ha başkanının öyle demesinde sorun yok da benim, gene mağdur olmuş diye iğnelemem mi sorun?

Bunun dışında da alınan bir sürü kapatma cezası var Fenerin bu sene. Sağlıkçı muhabbeti de yanlış hareketti ama benim geçenlerde GS gene mağdur olmuş mesajını atma nedenim de belli. Dursun beyin "PFDK Başkanı Fenerbahçe cübbesiyle karar veriyor." demesi. Ha başkanının öyle demesinde sorun yok da benim, gene mağdur olmuş diye iğnelemem mi sorun?
Sorun kendini takımınızın hiçbir yanlış hareketi yokmuş gibi davranıp, sürekli algı yaratmaya çalışmanız, iki mesaj üstte arkadaşın benim attığım mesaja cevabı buna ufak örneklerden bir tanesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık