Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalyalı adam ileri düz bir şekilde hareketleniyor birader normalde hareketi kesmesi lazım diyorsun sensör mü taktırmış birden duracak? Adam Osayi'yi engellemek için önüne siper mi etmiş kendini? Sen kuralı işine geldiği gibi ve işine getirebildiğin sürece takan bir adamsın bu da net. Rennes maçndaki için engelleme diyorsun şimdi "engelleme ne diyor bir de" diyorsun. Topun gittiği adamla kaç metre var Osayi'nin müdahale etmesi nasıl engelleniyor orada? Bu kadar mesafeyi savunup diğer maçtaki pozisyonu aklamaya çalışıyorsun üstelik.

Fener kayırıldı demiyorum çünkü golünüz de güme gitmiş ama bu yaptığınız düpedüz bize helal başkasına haram demek. Aradaki ayrımı yap.
Yahu bahane yazıyorsun hala sensör falan filan diye. Adam omuzunu bile kullanıyor Osayi'e karşı pozisyonda, net şekilde kural ortada yazdığın her şey bir bahane şu noktada...

Rennes maçında fark ortada, top Crespo'nun ayağından Emre'ye geldiği sırada ne var? Hiçbir şey. Batshuayi gayet pozisyonda pasif, engelleme yapmıyor rakibe. Top Emre'ye geliyor, Emre topu sürmeye başlıyor ondan sonra olan bir pozisyon gerçekleşiyor. Aynı olsa aynı de ama değil nasıl aynı diyorsun? Emre zaten son adam pozisyoda, ofsayt olacak pozisyon Emre'nin ayağında ki top değil, Crespo'nun ayağından çıkan top esnasında tartışılır. Yani Antalya maçında pas atılıyor ofsayt da olan H. Wright Osayi'e müdehalede bulunuyor. Rennes maçında top Crespo'nun ayağından çıkıyor Emre'ye geliyor. Bu noktada Batshuayi pasif hiç bir şey yapmıyor. Emre topu sürüyor sonra hareketi gerçekleştiriyor. Sen bu pozisyona aynı dersen demeye devam et.

Yani bir pozisyonda ofsaytta olan oyuncu pas atıldığı sırada rakibi engelliyor, müdehalede bulunuyor. Diğer pozisyonda pas atıldığı sırada Batshuayi pasif, rakibe veya topa bir hareketi yok. Top Emre'ye geliyor, Emre topu sürüyor müdehalesi ondan sonra gerçekleşiyor. Sen buna "Aynı" diyorsun...

Yav hakemlik yapmakla yorumculuk ayrı. bir pozisyonu kaç açıdan inceliyorsun açıp kural kitabına bakabiliyorsun, yanındaki başka arkadaşların ile tartışabiliyorsun, baskı altında değilsin vs vs gerçekten hakemlik yaptıkları zaman ile yorumculuk yaptıkları dönemi bir mı tutuyorsun? Kaldı ki bu adamlar bildiğim kadarıyla bazı hakemler gibi şovcu da değiller trolluk vs yapsınlar.

Neyin kılıfı? Adam hareket etmese tamam ama hareket ederek bile osayiyi engelliyor. Hakemler de ofsayt diyor yani gerisi sizin yanlı yorumunuz oluyor üzgünüm :D
Aynen aynen kural kitabına bakıyorlar zamanında kuralları bilmeden hakemlik yaptılar demek yine böyle bu bein hakemleriyle yorum yapan gsli bi fanatik vardı fener gömüyordu ona bu hakemlerin ne hakemlik yaptıklarıyla ilgili video atmıştım tekrar atmakla uğraşmayacağım isteyen girip aratabilir bunların ne kadar değerli ve bilgili hakemler olduklarını görür.He o tartışma zamanında bein hakemlerine laf sallayan bazı kişiler şimdi burda yine aynı hakemleri kendi fikirlerine ortak diye kanıt olarak sunuyor bu ayrı komedi.Sonra derler ben demedim ara bul göster diye delil isterler alışmışlar delilleri suratlarına çarpınca yine kabul etmez oradan bile kıvırmaya çalışırlar.

Bak bu yorumlar çok ilginç. Bir tane ofsayt diyene denk gelemedim inanır mısın. Bir anda kural öğrendik ülkece.

2 sezon öncesi Nwakaeme bir pozisyonda kaleciyi engelliyor diye golümüz iptal oldu. Nwakaeme kalecinin önündeydi ama topun gelişi görülecek şekilde çaprazdaydı. O günden beri benzer pozisyonlara dikkat ederim.

Aynı şekilde Ünal hoca zamanı Abdülkadir Parmak bir topa ayak uzatıp vurmuş devamında rakibe basmıştı sakınarak. O gün kimse o ayak mecbur inecek, sarı belki verilir demedi hep doğrudan kırmızı dendi. Sonraları dikkat ettim daha ağrılarına sarı bile çok diyen gördüm.

İşte bunlar hep fanatizm.
Yok zaten olum ne ofsaytı.Bunların adaleti kendinelerine çalınınca birden kural oluyor baksana.O maçta ofsayt düdüğü çalsa ne yorumlar olurdu hayal bile edemiyorum.Ofsaytçı timsahın yorumlara bak getirin bana internet trollerini diyor nerde onlar diyor ahahshhdjfjf ofsayt timsah aloooooo nerdesin alooooooo :hhh:

Türk hakemleri kötüden de kötü. Aşağılıklar. Balçık desem Türk hakemlerine balçık bana ağır konuşuyorsun der.

Yok zaten olum ne ofsaytı.Bunların adaleti kendinelerine çalınınca birden kural oluyor baksana.O maçta ofsayt düdüğü çalsa ne yorumlar olurdu hayal bile edemiyorum.Ofsaytçı timsahın yorumlara bak getirin bana internet trollerini diyor nerde onlar diyor ahahshhdjfjf ofsayt timsah aloooooo nerdesin alooooooo :hhh:
Bakıyorum dünden buyana geçmemiş hallerin. İşine gelince anlık GS'li olduğunu dün daha net gördük merak etme. GS de yanlış kuralı savunup FB'ye gelince net kurala "Masal" demen senin şeklini net ortaya koydu Max. :D

Bakıyorum dünden buyana geçmemiş hallerin. İşine gelince anlık GS'li olduğunu dün daha net gördük merak etme. GS de yanlış kuralı savunup FB'ye gelince net kurala "Masal" demen senin şeklini net ortaya koydu Max. :D
Adalet isteyenler kendilerine gelince max max diye dolanmaya başlamış hadi işine bak.Getirsinler mi internet trollerini yine? Ofsayt? Yok trolleri getirin ne ofsaytı olum böyle ofsayt mı olur devaaammmm fb atarsa gol yerse ofsayt yersennnnn

Osayi ile Haji'nin çarpıştığını görmedim maçı izlerken o yüzden devamındaki pozisyona baktım. Haji'nin müdahelesi varmış, pozisyon o yüzden ofsayt. Bizim golde de çekme faul olarak yorumlanabilir diye düşünüyorum hala. Orada o hareketi yapmaya gerek yok adam mermi yemiş gibi düşer o faulu alır.

Adalet isteyenler kendilerine gelince max max diye dolanmaya başlamış hadi işine bak.Getirsinler mi internet trollerini yine? Ofsayt? Yok trolleri getirin ne ofsaytı olum böyle ofsayt mı olur devaaammmm fb atarsa gol yerse ofsayt yersennnnn
Ofsayta ofsayt dememek senin işin göründüğü gibi, GS'nin olmayan ofsaytını savunup burada ki ofsayta "Masal" demen senin maxlığının özeti. Farklı bir şey demeye gerek yok senin şu komik hallerin için. :D

Anlamadım ya top diğer adama gidince niye Osayi kavis almış tekerleklimi bu adam? Toplu adam arkada duruyor kavise gerek varmı hadi var illa rakip oyuncunun olduğu yerdenmi kavis alacaksın .Yeni kilit açıldı hayırlı uğurlu olsun ofsayttaki rakibe çarparak ofsayt uygulat .Şakşakçıları Bünyamin Gezer Nihat Kahveci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık