Yok. Portekizli GOAT.Ronaldo kim? Fenomen olan mı?
Yok. Portekizli GOAT.Ronaldo kim? Fenomen olan mı?
Gs bunun var kayıtlarını da istemiş mi?
Emre 35m top sürdükten sonra yapmış engellemeyi.
Bakıyorum yorum arama modun açılmış, bak sabah kalktım şimdi akşama kadar arayabilirsin...3. golden itibaren; https://www.korsanfan.com/konu/spor-sohbet.10604/page-673
Yahu o maç 3-0 olunca fark bekleyen troller ile doluydu burası. 3-3 olunca sesleri kesildi bir de geçmişe gidip maç incelemesi mi yapmışlar. Bende onlar gibi objektifim misss gibi de gol 3. gol. Aynı pozisyonda değil...Fanatizm elbet varda 3-0'dan 3-3 olmuş o pozisyonda, ben o an sevinçten golün nasıl atıldığını bile hatırlamıyorum kaldı ki ofsayt diyeyimama bunlar bence tartışmalı pozisyonlar, sonuçta bugün o gol verilse ben çıkıp ofsayt diye itirazda etmezdim ama ofsayt verildiği için kurala göre mantığa oturtmaya çalışıyoruz işte.
Yok istemez bunu, net ofsayt pozisyonunu istemiştir. Oysa yan hakeme baksalar adam kenardan bile net söyledi durumu "müdehale var diye ofsayt" gibisinden el hareketiyle...Gs bunun var kayıtlarını da istemiş mi?
Dahada beterin gördüm Sivas maçında nelsona yapılan harekette ofsaytmış bu pozisyon ofsaytsa öyle diyorlarCiddi ciddi bir de Rennes maçıyla kıyaslama yapmış adamlar. O gün verilmezdi falan denmiş, pozisyon bire bir aynı falan diyenler bile var şaka gibi.![]()
Pozisyon aynı falan değil anlamak isteyene açıklayalım...
Bir kere Rennes maçında Batshuayi top Emre'ye gelirken rakibe engelleme yapmıyor, yani o pozisyonda net pasif durumda. Fakat Haji Wright ofsayt pozisyonunda iken Osayi'e bir engellemede bulunuyor top daha diğer oyuncuya gitmeden.
Yani Rennes maçında top Emre'ye gelirken Batshuayi hareketli değil, rakibe bir engelleme hareketi yapmıyor. Top artık Emre'ye geliyor, bu noktada da Emre topu sürmeye başladıktan sonra pozisyona tekrar dahil oluyor.
Bu kadar basit.
İlk önce "Ona faul yapıldı" dendi, sonra baktılar ki onu iten oyuncu kendi oyuncuları.Dahada beterin gördüm Sivas maçında nelsona yapılan harekette ofsaytmış bu pozisyon ofsaytsa öyle diyorlar
Azcik bile futbola ilgileri kalmamış resmen rezillik tek kelimeyle doğru ya doğru bile diyemiyorlar...
Gayet açık ve net yazdım farkı anlayana, anlamayana yapacak bir şey zaten yok canım benim.@Sir Crocodile Yine başlamışsın işine geldiği gibi konuşmaya. Başkanından farkın yok.![]()