Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atılan adam önemli değil istersen 3D çizip canlandır. Ofsayttaki adam, topa koşmaya çalışan adamı bozuyor bu da ofsayt. Israrla kime atıldığını söylüyorsun. GS'nin pozisyonunda da ofsaytta olduğunu anlayıp adam topa hareketlenmiyor ve arakadan geleni engelliyor, engellediği için o pozisyon ofsayt, top o adama doğru atıldığından değil.
Samuel gidip çarpıyor kimsenin kimseyi engellediği yok, pas atılan adam belli ofsaytta değil bişey değil.

Samuel gidip çarpıyor kimsenin kimseyi engellediği yok, pas atılan adam belli ofsaytta değil bişey değil.
Pas atılan adamla alakası yok bak kuralı atıyorum.

Takım arkadaşının topla oynadığı veya topa dokunduğu* anda ofsayt pozisyonunda olan bir oyuncu, aktif oyuna dahil olduğu gerekçesi ile, sadece aşağıdaki durumlarda ofsayt olarak cezalandırılır:
• takım arkadaşının oynadığı veya dokunduğu topla oynayarak veya topa dokunarak oyuna müdahale ederse
• aşağıda belirtilen durumlarda rakip oyuncuya müdahale ederse:
• görüş açısını açıkça kapatarak rakibinin topla oynamasını veya oynayabilmesini engellerse veya
• top için rakibiyle mücadeleye girerse veya
• yakınında bulunan topla oynamaya açıkça teşebbüs ederken, bu hareketi rakibini etkilerse
rakip oyuncunun topla oynama becerisini açıkça etkileyen bariz bir hareket yaparsa

Bak kalınlaştırdım. Kural saçma dersin eyvallah ama kural bu. Top o engelleyen oyuncuya atılmak zorunda değil. Müdahale ettiğinde aktif oyunda sayılıyor ve bu da ofsayt sebebi.
Gerçi gidip çarpıyor diyorsun ne desem boş...

Pas atılan adamla alakası yok bak kuralı atıyorum.

Takım arkadaşının topla oynadığı veya topa dokunduğu* anda ofsayt pozisyonunda olan bir oyuncu, aktif oyuna dahil olduğu gerekçesi ile, sadece aşağıdaki durumlarda ofsayt olarak cezalandırılır:
• takım arkadaşının oynadığı veya dokunduğu topla oynayarak veya topa dokunarak oyuna müdahale ederse
• aşağıda belirtilen durumlarda rakip oyuncuya müdahale ederse:
• görüş açısını açıkça kapatarak rakibinin topla oynamasını veya oynayabilmesini engellerse veya
• top için rakibiyle mücadeleye girerse veya
• yakınında bulunan topla oynamaya açıkça teşebbüs ederken, bu hareketi rakibini etkilerse
rakip oyuncunun topla oynama becerisini açıkça etkileyen bariz bir hareket yaparsa

Bak kalınlaştırdım. Kural saçma dersin eyvallah ama kural bu. Top o engelleyen oyuncuya atılmak zorunda değil. Müdahale ettiğinde aktif oyunda sayılıyor ve bu da ofsayt sebebi.
Defansın gerisine pas atılmış, ofsayttaki adamın olduğu yere doğru top mu gelmiş. Ne topla oynama becerisinden bahsediyorsunuz?

Defansın gerisine pas atılmış, ofsayttaki adamın olduğu yere doğru top mu gelmiş. Ne topla oynama becerisinden bahsediyorsunuz?
Adamın topa doğru gitmesini engelliyor, 50 tane hakem yorumcusunun 48'i ofsayt dedi, karar doğru dedi. Sen ne anlatıyorsun resim çizip kendince kural uydurarak ben on anlamadım. Topa doğru yönelen adamı engelliyor bu kadar basit.

Adamın topa doğru gitmesini engelliyor, 50 tane hakem yorumcusunun 48'i ofsayt dedi, karar doğru dedi. Sen ne anlatıyorsun resim çizip kendince kural uydurarak ben on anlamadım. Topa doğru yönelen adamı engelliyor bu kadar basit.
Kardeşim adam ileri doğru koşuyor sadece, topa doğru bir hareketi var mı yok? Bana Gs pozisyonu atıyorsun alakasız, orada ofsayttaki adamın olduğu yere top atılmış topun önünde durmuş gidip. Buradaki pozisyonla ne ilgisi var? Birebir aynı örneği varsa bul onu at bari. Samuel’in topla oynamasını engelleyen kimse yok. Ortada top da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık