Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamayanlara bir kere daha anlatsınlar...

Gs maçında adamların golünü yemişler işte ne olacak başka? Neden iptal olduğunu dandik bi kural yoksa iptal edilmesi yanlış dedik ne bekliyorsun daha? Sen bu pozisyonda bekinin pozisyonunu kaybedip orta sahada adama takılmasıyla ofsayt savunmana yandaş arıyorsan forvetinin defansı formasından çekmesine savunucu arıyorsan 16 maçta 9-10 penaltı alıp hala ağlıyorsan boş yapma bence.
Yahu olmayan şeyleri bana yazdın kural falan diye o gün. Şimdi de hataliymis diyorsun. :S

Şu maçta Serdar'a verilen sarı karttan Rossi'nin ilk yarı sonunda verilemeyen pozisyonuna kadar olaylar var. Şu tartıştığın pozisyon bile alakasız adamı çekmiş diyorsun adamın düşüşü alakasız, çekme ile alakalı değil ve net olarak adamın temassız olarak kendini attığı ortada...

Penaltı alınıyor diye penaltı olan pozisyonlara da mı penaltı denmesin büyük GS'li Luckyciğim? :D

Yahu olmayan şeyleri bana yazdın kural falan diye o gün. Şimdi de hataliymis diyorsun. :S

Şu maçta Serdar'a verilen sarı karttan Rossi'nin ilk yarı sonunda verilemeyen pozisyonuna kadar olaylar var. Şu tartıştığın pozisyon bile alakasız adamı çekmiş diyorsun adamın düşüşü alakasız, çekme ile alakalı değil ve net olarak adamın temassız olarak kendini attığı ortada...

Penaltı alınıyor diye penaltı olan pozisyonlara da mı penaltı denmesin büyük GS'li Luckyciğim? :D
Samuel itmiş adamı.

Masallar masallar masallar uçan tekme atan serdar azizciğinizden bahsetsene biraz neden penaltı veremiyorlar olan penaltılara verilmesin mi diyen objektif reis? Size gelince olan penaltı başkasına gelince göm kafanı kuma.

Bu arda son gole bişey demiyorum çok yakın fakat Rossi'nin golü öncesi net faul var. Onu hiç bahane sunmayın.
Yav adam çekiyor belli çekerken yükleniyor hemde perdeliyor adamın yapmadığı şey kalmamış neden iptal ediyorlar diyor.Ulan adamı aynı anda 3 farklı baskı yapmış herif hala konuşabiliyorlar utanmalarıda yok la :hhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık